Göbek kayması düşmesi diye bilinir mide agrısına benzer çok şiddetlidir gündem güne artar. Yemek yedikten sonra artar zonklayıcı batıcı degıldir devamlı bir agrıdır. Karnımız acıkınca midemiz yanarya ona benziyor. Küçükken olmuştu ankaraya sevketmişlerdi nedenini bulamamışlardı komşumuz yaşlı bikadın balla ovdu özel bi yöntemi var bal yapışkan oldugu için her elini çektiğinde içim dışım oynamıştı kusmustum. Bardak kapatmıştı göbegimi çekmişti bardak sonra acmıştı. Parmagınızı göbek delıgınıze bastırın yerde sırtustu düz yatarken ortada atmıyosa kaymıştır. Parmagınızı bastıgınız nerde atıyosa göbegınız ordadır. Ordan delıge dogru ovarak çekmişti . Bide göbek deligine parmagını basıp dolayıp çekmişti öyle yerine geldi. Arada bir kayıyo artık ustası oldum kendi kendime çekiyorum . Ojeyi alıyorum göbek deligine oje kapagının oldugu kısmı bastırıyorum. Kıvırıyorum cevredeki etler dolanınca çekiyoyorum dolayıp cekiyorum . Yerınde atmaya baslayınca duruyorum 15 dakıkada püf noktasını buldum deneyerek yerıne gelıyo. Allah kimsenın basına vermesin kayan hamile bile kalamıyomuş . Yazanları görünce uzuldum faydam dokunsun dedim .