- 25 Ağustos 2021
- 111
- 70
- 13
- 26
- Konu Sahibi sessizprenses98
-
Ayyy hayatta en korktugum seyMerhaba kizlar... Karnımda zaten şişkinlik vardı uykudan uyanınca idrarim gelmisti. Bugun sabahtan gerinme istegi de vardı icimde her firsatta görünüyordum. Neyse sonra uyanınca sol tarafa doğru dönüktüm kendimi sırtüstü attım bir keretten karnımin ortasına agri girdi. Cok uzun surmedi ama. Simdi de karnımın bi orasi bi burasj ağrı dolaşıyor. Adetim de bugun gelecekti. Korkuyorum simdi.
Ben de korktum şimdiBnde korkuyorum
Göbek nasıl düşüyor
Konu şaka
TeşekkürlerTers yatmışsınızdır ya da çok uzun süre yatakta kalmışsınızdır.biraz gezin açılırsınız
Sağlıkla saka olmazGöbek nasıl düşüyor
Konu şaka mı
Yasal uyarıSağlıkla saka olmaz
Göbek düşmesi neymiş diye baktım, belirtilerinden biri de depresyon ve mutsuzlukmuş.
Depresyon: Ben ne alaka?
ne anlatıyon ablam senMerhaba kizlar... Karnımda zaten şişkinlik vardı uykudan uyanınca idrarim gelmisti. Bugun sabahtan gerinme istegi de vardı icimde her firsatta görünüyordum. Neyse sonra uyanınca sol tarafa doğru dönüktüm kendimi sırtüstü attım bir keretten karnımin ortasına agri girdi. Cok uzun surmedi ama. Simdi de karnımın bi orasi bi burasj ağrı dolaşıyor. Adetim de bugun gelecekti. Korkuyorum simdi.
23 yaşındayım gerçekten. Bazi saglik sorunlari geçirdiğim için evhamlı oldum. Teşekkürlerne anlatıyon ablam sen
göbek düşmesi nerden geldi aklına bunlardan. Yaz google a göbek düşmesi belirtileri diye bu saydıkların hiç benzemiyo. uykudan uyanınca çişi gelmeyen var mı yagece tutulmuşsun uyanınca gerindin. bu da normal kas eklem açma faaliyeti. Kendini ordan oraya ani atmışsın canın acımış. Regl olcan karnın ağrıyo.Ayrıca regl olmaya yakın karın şişliği çok normal.
Bi b*kun yok kabacagerçekten 23 yaşında değilsindir umarım ya.
Seninki düşerse ben tutarım merak etmeAyyy hayatta en korktugum sey
Sen tutacaksan dussun zaten bebeyimSeninki düşerse ben tutarım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?