• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek düşmesi belirtileri nelerdir?

sessizprenses98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
111
70
13
26
Merhaba kizlar... Karnımda zaten şişkinlik vardı uykudan uyanınca idrarim gelmisti. Bugun sabahtan gerinme istegi de vardı icimde her firsatta görünüyordum. Neyse sonra uyanınca sol tarafa doğru dönüktüm kendimi sırtüstü attım bir keretten karnımin ortasına agri girdi. Cok uzun surmedi ama. Simdi de karnımın bi orasi bi burasj ağrı dolaşıyor. Adetim de bugun gelecekti. Korkuyorum simdi.

Merhaba kizlar... Karnımda zaten şişkinlik vardı uykudan uyanınca idrarim gelmisti. Bugun sabahtan gerinme istegi de vardı icimde her firsatta görünüyordum. Neyse sonra uyanınca sol tarafa doğru dönüktüm kendimi sırtüstü attım bir keretten karnımin ortasına agri girdi. Cok uzun surmedi ama. Simdi de karnımın bi orasi bi burasj ağrı dolaşıyor. Adetim de bugun gelecekti. Korkuyorum simdi.
Ayyy hayatta en korktugum sey

ne anlatıyon ablam sen :D
göbek düşmesi nerden geldi aklına bunlardan. Yaz google a göbek düşmesi belirtileri diye bu saydıkların hiç benzemiyo. uykudan uyanınca çişi gelmeyen var mı ya :D gece tutulmuşsun uyanınca gerindin. bu da normal kas eklem açma faaliyeti. Kendini ordan oraya ani atmışsın canın acımış. Regl olcan karnın ağrıyo.Ayrıca regl olmaya yakın karın şişliği çok normal.
Bi b*kun yok kabaca :D gerçekten 23 yaşında değilsindir umarım ya.

ne anlatıyon ablam sen :KK70:
göbek düşmesi nerden geldi aklına bunlardan. Yaz google a göbek düşmesi belirtileri diye bu saydıkların hiç benzemiyo. uykudan uyanınca çişi gelmeyen var mı ya :KK70: gece tutulmuşsun uyanınca gerindin. bu da normal kas eklem açma faaliyeti. Kendini ordan oraya ani atmışsın canın acımış. Regl olcan karnın ağrıyo.Ayrıca regl olmaya yakın karın şişliği çok normal.
Bi b*kun yok kabaca :KK70: gerçekten 23 yaşında değilsindir umarım ya.
23 yaşındayım gerçekten. Bazi saglik sorunlari geçirdiğim için evhamlı oldum. Teşekkürler

Çoğu arkadaş konuya biraz alaycı yaklaşmış ama kendim bizzat yaşıyorum göbek düşmesini çocukluğumdan beri var olan kötü bir hastalık. Ağır kaldirinca, yada anı harekette göbek deliginde ki bir damarın mideye doğru çıkması ve şiddetli baş ağrısı, mide bulantısı, mide üzerinde şişlik. O kadar zor ve yorucu bı durum ki Allah kimseye vermesin düşmanıma bile. Bir çok doktora gittim gerek dahiliye gerekse Baska bölümler ama yok doktorlar bilmiyor. Keşke göbek fıtığı olsaydida ameeliyat olsaydım diyorum ama yok cidden bazı rahatsızlıkların çaresi yok.

Benim de ağır şeyler kaldırınca göbeğim düşüyor. Yani içe doğru kaçıyor sanki göbek deliği. Ve doğrulanmıyorum. Küçük tuvaleti bile yapamıyorum. Çok lanet bir şey

Back