• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek deliğimdeki değişik şey

yazgecesiii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
141
75
13
31
Arkadaşlar göbek değilimde birazdan fotoğrafınızı göreceğiniz ilginç şey var haftalardır, gittikçe büyüdüğünü farkettim üstünde tüy bile çıkmış hatta, cımbızla çektim gelmedi... yemek kırıntısı kaçmış olsa veya normal göbek pisliği olsa çekince gelmesi gerekmez miydi? 17 haftalık gebeyim bu arada, doktora da daha yeni gittim sormayı unuttum, fikri olan var mıdır?

Eklentiler

• 57C3BAB1-A789-4221-9A5D-FFD85763366E.jpeg
    57C3BAB1-A789-4221-9A5D-FFD85763366E.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 603
iltihaplanmış da kurumuş gibi.
akıntı falan oldu mu? atletlinizde, yada kıyafetinizde leke?

Sanki iltihap olup kurumuş gibi. Geçen bende baktım küçük bi kabuk bağlamış gibiydi. Kulak çöpünü ıslatıp aldım. Sizinki koparırsanız Kanar gibi duruyor fazla dokunmayın bence

Hamilesiniz lütfen kendi kendinize bir şey yapmayın. En azından yarın sabahtan sağlık ocağına uğrayın çok vaktinizi almaz.

Hamilesiniz lütfen kendi kendinize bir şey yapmayın. En azından yarın sabahtan sağlık ocağına uğrayın çok vaktinizi almaz.
Pazartesi günü aşı için sağlık ocağına gideceğim, o zaman sorarım diye düşündüm, acil gitmemi gerektirecek bi koku yada akıntı yok çünkü :/

Pazartesi günü aşı için sağlık ocağına gideceğim, o zaman sorarım diye düşündüm, acil gitmemi gerektirecek bi koku yada akıntı yok çünkü :/

Siz bilirsiniz, inşallah bir sıkıntı da olmaz ama çekmeye koparmaya falan çalışmayın bence. Enfeksiyon falan kaparsınız daha bir hafta var Allah korusun.

Yarın sabah sağlık ocağına gidin oradakiler bir baksın ona göre kendileri müdahale eder ya da emin olamazlarsa hastaneye gönderirler. Bence kendiniz bir şey yapmayın, nolur nolmaz.

doktora gostermeden yıkamayın bence
kurumus ıltıhap gıbı duruyor allah korusun

Göbek deliğiniz benim ki gibi çok çukur bir yapıya sahip sanırım. Şimdi hamilelikle birlikte göbek büyüdükçe açılmaya başlamıştır ve ortaya çıkmıştır. Bende uzun süre göbeğimde çıkan tuhaf bişey sanmıştım taş gibi sertti. Meğer uzun süredir biriken ve taşlaşan pisliklermiş. Çıktığında hafiflemiştim resmen. Ama o zaman hamile değildim. Ne olur ne olmaz siz yine de kendiniz bir şey yapmayın

töbe estağfurullah böcek gibi durup bakıyor sanki.işin komik yanı da siz en iyisi bir doktora gidin bencede.pislik toplanmış da olabilir.kokuda yapar aslunda kir varsa içinde.

Back