göbek deliğim

gulundunyasi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
21
1
6
34
Çanakkale
Merhaba kızlar, aslında yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ama gitmeden bir de size danışayım dedim. şimdi temizlenirken parmağımı göbek deliğimi fazla soktum sanırım ve çok kısa da olsa bir acı hissetim gerçi sonra geçti ama ben huylyumdur bu tarz şeylerde, ve senelerdir aklıma düşmeyen soru düştü internette neyin arattım ama pek tatmin olamadım, göbek deliği ne kadar içeride olur ve vücuda bir kapı gibimidir yoksa hop içeriye girermiyiz, ya çok saçma bir konu ama bu konuda tıbbi ya da tatmin edici bilgisi olan arkadaşa ihtiyacım var, ne dersiniz?
şimdiden o teşekkür ederim okuduğunuz için

kusura bakma ama cdden güldüm yani ağrıtmak için bastırıp sonra niye ağrıyor olayına dnmüş seninki.

kusura bakma ama cdden güldüm yani ağrıtmak için bastırıp sonra niye ağrıyor olayına dnmüş seninki.

ya evet biraz öyle de aslında açıklasammı diye düşündüm, şimdi ben bazı dini hususları zamanla öğrendim, güsul alırdım hep senelerdir ama geçen bir öğrendim ki göbek deliği de vücuttan sayılıyormuş eskiden hafif ovalar geçerdim ama şimdi baya derine inme isteği oluştu ve ne zamandır yaparım artık dalgınlıkla fazla mı kaçırdım bilemedim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…