- 8 Ocak 2008
- 573
- 2
- 34
- Konu Sahibi çixgxdem-xoxzal
kızlar benim aksamları göbek deligim ve cevresi acıyo ve karnım cok setr olup gerginleşiyo sizinde oluyomu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim aksamları göbek deligim ve cevresi acıyo ve karnım cok setr olup gerginleşiyo sizinde oluyomu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benimde gerginlik var ve midemde uyuşmalar oluyor çok rahatsız edici bir durum:bbo:kızlar benim aksamları göbek deligim ve cevresi acıyo ve karnım cok setr olup gerginleşiyo sizinde oluyomu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benimde göbek deliğim elips gibi oldu küçüldü nerdeyse kapancak gözükmiycek:))bendede o çizgi oluşmadı ya keşke oluşsa ama istiyorum ben:)) birde sizin dediginiz o sertleşiyo sonra gevşiyo ya o kasılma değilmi hani son aylarda oluyo doğuma hazırlıyo vücut kendini ve doğumdada öyle kasılmalar oluyo ben öyle bliyorum eger öyleyse ciddi bişey değilmi doktora soralım?
Kızlar göbek çizgisi bende de yok ama aklıma takılan birşey var..Tam göbek deliğinin etrafı sanki halka şeklinde morluk..yani tam olarak göbek deliğini çevreleyen bir mor halka daha tabi biraz genişçe..doktora da sormadım ama aynaya baktığımda beni rahatsız ediyor..üstünde fazla durmadım ama sormak lazımmı bilmiyorum...