ay içim rahatladı çok teşekkür ederim :) benim son 2 aydır tümsekti,şimdi yarı tümsek değişik biraz benim göbek deliği :)
bnmki hala yarı tümsek
zaten karnımda çatlak için de berba berbat bnm sözümüdinlemesin ilerde sorarım ben ona
aynen benimde öyle çatlaklarım çok fena. . bi doğsun bende aynısını yapıcam.. Hem karnımızda taşıyoruz hem tekme yiyoruz
ayyyyyyy ama çok tatlı olcaklar düşünsene.karnım çatlak içinde berbat görünüo ama onu çok sewiyorum yinede=) oğlum olcak dşünsene anne olcm hep yanımda olcak tabibi gün gitcek ama olsunyapcak bişiyok
bnmki hala yarı tümsek
zaten karnımda çatlak için de berba berbat bnm sözümüdinlemesin ilerde sorarım ben ona
evet çok tatlı olacaklar. Şaka bi yana şimdi sıkıntı çekiyoruz ama onu kucağıma alıcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. benimde bir kızım olucak..
aynen benimde öyle çatlaklarım çok fena. . bi doğsun bende aynısını yapıcam.. Hem karnımızda taşıyoruz hem tekme yiyoruz
merhaba kızlar. dün gece göbek deliğimin içinin karardığını fark ettim,normal bir şey midir bu sizce hamilelikte?:26:
Ben daha 17. haftamin icindeyim. Fakat göbek deligimin icindeki kararma dikkatimi cekti. İlerde daha da karacak eminimnormal bu durum. Fakat hani eski insanlarin bi tabiri vardir "göbek deliginle oynarsan bebege bisey olur" bu beni korkutuyor dogru düzgün yikayamiyorum bile.