göbek deliği kararması

mollyewa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
35
0
merhaba kızlar. dün gece göbek deliğimin içinin karardığını fark ettim,normal bir şey midir bu sizce hamilelikte?:26:

çok normal bişey kafana takma.. bende de olmuştu doğum sonrası zamanla çıkıyor. ama sen doğumdan sonra her duşa girdiğinde göbek deliğini güzelce ovala çıktığını göreceksin :)

belki zamanla dışarı pörtlediğinden koyu gelmiştir sana :) baya yüzeye yaklaştı bende mesela bir kaç haftaya da delik değil tümsek olacak o :))

bnmkide karardı htta tümsekde oldu bnm doğumuma 2 gün kaldı az kaldı yani herşey normale dönücek ve oğlumu sewicem=)

ay içim rahatladı çok teşekkür ederim :) benim son 2 aydır tümsekti,şimdi yarı tümsek değişik biraz benim göbek deliği :)

ay içim rahatladı çok teşekkür ederim :) benim son 2 aydır tümsekti,şimdi yarı tümsek değişik biraz benim göbek deliği :)

bnmki hala yarı tümsek

:KK52::KK52:

zaten karnımda çatlak için de berba berbat bnm sözümüdinlemesin ilerde sorarım ben ona

bnmki hala yarı tümsek

zaten karnımda çatlak için de berba berbat bnm sözümüdinlemesin ilerde sorarım ben ona

aynen benimde öyle çatlaklarım çok fena. . bi doğsun bende aynısını yapıcam.. Hem karnımızda taşıyoruz hem tekme yiyoruz :KK49::emir_bebek::KK76:

aynen benimde öyle çatlaklarım çok fena. . bi doğsun bende aynısını yapıcam.. Hem karnımızda taşıyoruz hem tekme yiyoruz :KK49::emir_bebek::KK76:

ayyyyyyy ama çok tatlı olcaklar düşünsene.karnım çatlak içinde berbat görünüo ama onu çok sewiyorum yinede=) oğlum olcak dşünsene anne olcm hep yanımda olcak tabibi gün gitcek ama olsunyapcak bişiyok

ayyyyyyy ama çok tatlı olcaklar düşünsene.karnım çatlak içinde berbat görünüo ama onu çok sewiyorum yinede=) oğlum olcak dşünsene anne olcm hep yanımda olcak tabibi gün gitcek ama olsunyapcak bişiyok

evet çok tatlı olacaklar. Şaka bi yana şimdi sıkıntı çekiyoruz ama onu kucağıma alıcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. benimde bir kızım olucak..:KK17:

bnmki hala yarı tümsek

söz dinlerler,annelerini üzmezler onlar :)

evet çok tatlı olacaklar. Şaka bi yana şimdi sıkıntı çekiyoruz ama onu kucağıma alıcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. benimde bir kızım olucak..:KK17:

benimde kızım olacak aynen,sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini.. :KK16:

merhaba kızlar. dün gece göbek deliğimin içinin karardığını fark ettim,normal bir şey midir bu sizce hamilelikte?:26:

Ben daha 17. haftamin icindeyim. Fakat göbek deligimin icindeki kararma dikkatimi cekti. İlerde daha da karacak eminim:KK9: normal bu durum. Fakat hani eski insanlarin bi tabiri vardir "göbek deliginle oynarsan bebege bisey olur" bu beni korkutuyor dogru düzgün yikayamiyorum bile.

Ben daha 17. haftamin icindeyim. Fakat göbek deligimin icindeki kararma dikkatimi cekti. İlerde daha da karacak eminim:KK9: normal bu durum. Fakat hani eski insanlarin bi tabiri vardir "göbek deliginle oynarsan bebege bisey olur" bu beni korkutuyor dogru düzgün yikayamiyorum bile.

Ben iç güdüsel olarak ellemiyordum,şimdi anladım sebebini :KK1:

kararma gibi bir durum dikkatimi çekmedi de şöyle bir şey var: benim göbek deliğim içeriye doğru değildi. düzdü ve delik kırışıktı. (sanırım anlatabildim:)) şimdi kırışıklığı geçti gerildiği için. düz duruyor.geçen gün çocuklu arkadaşlar benimki böyle değildi falan dediler. şaşırdım :S normaldir umarım yaa.

doğum yapdım 1 ay oluo tümseklik indi tbiki doğumdan çıkdığımda tvletde karnımı gördüm allahım dünyam başıma yıkıldı iğrenç ötesiydi çatlaklar buruşmuş bi karın göbek deliği logar çukuru gbi görünüodu karnımda 6 aylık hamile gbydi ama kısa zamanda hepsi düzeldi 10 günde falan şu an kırışık be çatlaklar var

X