Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 ay once yakinlasma yasamistim. Sonrasinda 2 kere adet oldum ama gobegimde hafif cizgi var. Hamile olmayip bu durumu yasayan var mi? Yoksa sadece hamilelerdemi oluyo o silik cizgi?
2 ay once yakinlasma yasamistim. Sonrasinda 2 kere adet oldum ama gobegimde hafif cizgi var. Hamile olmayip bu durumu yasayan var mi? Yoksa sadece hamilelerdemi oluyo o silik cizgi?
Canim galiba yalancı gebelik yaşıyorsun yani kendini fazla dinleme bak bende var gibu gerçekten o kadar indirimli doğumu bekliyor gibiyim o derece kendini dinleme yada bi psikologa git
Bendede evlendikten sonra çıktı. (Ya da ben o zaman farkettim) hamile değilim bu arada Zaten hamilelik belirtisi olan Linea Nigra 6. Aydan itibaren görülen bişey. Raad ol
Canim galiba yalancı gebelik yaşıyorsun yani kendini fazla dinleme bak bende var gibu gerçekten o kadar indirimli doğumu bekliyor gibiyim o derece kendini dinleme yada bi psikologa git