• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek çevresi tüyleri

freak.s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
264
6
118
İstanbul
Benim sorunum göbek ve göğüs etrafındaki tüylerle ilgili.Ciddi bir şekilde rahatsız ediyor.Öyle ince falan da değil gayet yoğun bir şekilde :( Bir de beyaz tenliyim tüylerim siyah.Ne yapmamı önerirsiniz ? İlerisi için lazer düşünüyorum da kısa vadede ne yapmalıyım? Bikini falan giyerken çok utanıyorum :( Geçen yaz sarartmıştım ama o da çok belli oluyor.Ağdayı hiç düşünmüyorum çok hassas bi cildim var koltuk altım bile kanıyor alırken.O yüzden yine sarartıcıyla mı devam etmeliyim ? Şimdiden teşekkürler cevaplar için.

canım bence ağda yaptır o azaltıyo tüyleri bende de aynı sorun var bende artık öle yapıcam

ya valla bende de var aynı sorun.. sen açmasan ben açacaktım konuyu..
bi de göbek çevresine veya bikini bölgesine lazer yaptırsak acaba lazer zarar verir mi kadınlığımıza.. en merak ettiğim şey bu yaa ?
bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi lütfenn:44:

cnm benim tenimde beyaz ve tüylerim siyah çok ta tüylüyüm doktora da gitmedim horman bozukluğumu var bilmiyorum herneyse cnm bendede o sorun var ağda en doğru çüzüm bence başka yapacağın bir şey tek bir şey diyeyim hassan citler için tüy dökücü kremler var veet - saten bunlar çok iyi kullan derim benim kullandığım zamanlaroluyo

ben daha 12 13 yaşındayken cahillikten ve meraktan olsa gerek tüy dökücüyle almıştım şimdi daha siyah cıkıyorlar ama ben sir agdayla tek çekişte alıyorum en az 3 ay rahat azalmayada başladı cildim acayip hassass morarır kanar falan ama önerim tüyleri aldıktan sonra buz dolabından bir şişe yada kavanozu o bölgeye 5 dkka bekletin birşeycik olmuyor ..

göbek bölgesinde dayanılır belkide göğüs bölgesine de yapılır mı ağda ?

yapılır canım almasını bilirsen morarmadan kanamadan alabilirsin bu arada yapmam dersen işini bilen uzman bir yere gidip aldırabilirsin

tüy dökücüler ve sarartıcılarla daha da yoğun ve siyah çıkar kızlar. ayrıca biri genital bölgeye lazer uygularsam bakirelik açısından bi sorun olur mu demiş,öyle bişey kesinlikle olmaz canım

tüy dökücüler ve sarartıcılarla daha da yoğun ve siyah çıkar kızlar. ayrıca biri genital bölgeye lazer uygularsam bakirelik açısından bi sorun olur mu demiş,öyle bişey kesinlikle olmaz canım

tatlım yumurtalıkları kastedmiştim, ama cevabın için tşkkrlerr cnmm :*

tatlım yumurtalıkları kastedmiştim, ama cevabın için tşkkrlerr cnmm :*

pardon canım yanlış anlamışım yok o açıdan da bi sorun olmaz.ben de gidiyorum şimdi sadece hamile kaldığın andan itibaren bırakıyosun onun dışında rahme ya da yumurtalara bi sakıncası yok.var diyenlere de aldanma uzmanın zaten aklındaki tüm sorunları cevaplıyor canım.umarım yardımcı olmuşumdur.

pardon canım yanlış anlamışım yok o açıdan da bi sorun olmaz.ben de gidiyorum şimdi sadece hamile kaldığın andan itibaren bırakıyosun onun dışında rahme ya da yumurtalara bi sakıncası yok.var diyenlere de aldanma uzmanın zaten aklındaki tüm sorunları cevaplıyor canım.umarım yardımcı olmuşumdur.

lazer konusunda aklımı en çok karıştıran şey buydu açıkçası.. şimdi rahatladı içim..saol cnm bilgilendirdiğin için.. :*

benim göğüste de göbekte de tek sıra halinde ama kalın var. eldiven kullanıyorum oraya. acıtıyor ama ağdayla daha çok acımıştı denemiştim bir kere.

Back