Göbek çektirme

Bende inceden rahim düşüklüğü vardı o yüzden ilk zamanlar olmadı galiba. Bu sorunu halledince hamile kaldım ama esimin sperm kalitesi düşük olduğu için kimyasal gebelik oldu. Şuan hamile kalamıyorum çünkü sperm hızı düşük

Canım viz defalarca bütün değerlerimize baktırdık.6 defa tüp bebek denendi.sen düşğn artık.sebepsiz infertilite.denemediğim kürde kalmadı.ne duyduysak yaptık eşimle.allah ol demeyince olmuyor 😔
Oww o derece mi😯 Rabbim yardımcınız olsun çok zor gerçekten. Ama nasıl doktorlar bi teşhis koymaz yani elbet bi sebebi olmalı.

Arkadaşlar bi umut göbek çektirmek istıyorum birçok kişi göbek çektirip hamile kaldığını söyledi annem bile bende göbek çektirip hamile kaldım dedi bi bilginiz varmı rektörse hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eğer yapıp hamile kalan varda önerebilir mi şırnaktayım İzmir’de buldum birini oda çok uzak geliyor yakında Batman Diyarbakır Mardin vb varmı tanıdık bu işi yapan lütfen yardım edin
Merhaba canım ben göbek çektirme deilde bugün göbek kaldırmaya gittim kadın göbeğin kaymış ona bağlı yumurtalıklarda düşmüş dedi kaldırdı ve korse takmami söyledi 3 hafta kadar ağır kaldırmak anı haraket hoplamam zıplamak yok dedi uymaya çalışacağım 1 kızım var zor olucak ama bakalım inşallah ise yarar bende eltimin önerisiyle gittim sende dene bulursan birini zarar gelmez kadın bana eliyle masaj yapar gibi oturttu yerine canım yanmadı 4 aydır deniyordum 2. Çocuğu bu 5.ayim 10 şubatta regl oldum yumurtlamayı bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Sebepsiz infertilite deniyor canım benim gibi bi çok aile var 😔
Hım Allah nasip etsin inşalalh çok zor bi durum. Dua edin inşallah olucaktir . Benim kayınvalidemin 15 yıl çocuğu olmamış ama şimdi 7 çocuğu var çok şükür. Eşim en küçüğü onu 46 yaşında doğurmuş. Ama onlar o zamanlar hastane doktora falan gidememişler bi türbe var onu ziyarete gitmişler ondan sonra hamile kalmış. Allah ın işi. Sizde gidin türbe ziyaretlerine inanarak yapılan her şeyin etkisi olur . Mardin de sultan şeyh musa var onun türbesi

Tavsiye ederim . O kadar ilaç ve tadevi doktor a gidiliyor bi türbe ziyareti coo zor olmasa gerek hem doktorlar demiyorlar mj biz elimizden geleni yaptık veriri Allah a kalmış sinde gidip dua edersiniz

Hım Allah nasip etsin inşalalh çok zor bi durum. Dua edin inşallah olucaktir . Benim kayınvalidemin 15 yıl çocuğu olmamış ama şimdi 7 çocuğu var çok şükür. Eşim en küçüğü onu 46 yaşında doğurmuş. Ama onlar o zamanlar hastane doktora falan gidememişler bi türbe var onu ziyarete gitmişler ondan sonra hamile kalmış. Allah ın işi. Sizde gidin türbe ziyaretlerine inanarak yapılan her şeyin etkisi olur . Mardin de sultan şeyh musa var onun türbesi
Amin canım çok sağol bi iki türbeye gitmiştim.inş.orayada nasip olursa gitmeye çalışıcam.

Amin canım çok sağol bi iki türbeye gitmiştim.inş.orayada nasip olursa gitmeye çalışıcam.
Inanarak ve Allah tan umarak gidin . Bazı insanlar yanlış anlıyorlar mededi türbede yatan şeyhten sanıyorlar ama bu doğru değil sadece o şeyhin kabrini ziyaret edip ona dua etme niyetiyle gidip onun hatrına Allah tan isteyin

Kadın şırnak/güçlükonak ta oturuyor. Adini unuttum ama orda bu işiyapan iki kişi var biri yaşlı bi teyze biri ( koçer deniyor) göçer ler kendileri galiba diye öyle tanıttılar bana . Eğer Güçlükonağa gidebilme imkanın varsa hiç kaçırma derim . Merak ettim başka bisey varsa sorabilirsin. Hatta oraya gidersen yardimci olurum sana gelirim seninle Kadın in evine . Sonuçta bana tavsiye edenlerde benimle gelmişti. Gördüğüm yardımı başkasında yapmak isterim. Dediğim gibi bizim sorunumuz sperm hareket hızında. Bundan önce rahim den kaynaklıydı bunu hallettik bu şekilde sıra sperm hızını arttırmada
Canım çok iyi olur beraber gidelim sen nerede oturuyorsun

Bende yaptırdığım için bilgi vermek istedim. Inslalah faydası bulunur. Şırnakta oturuyorsanız size oranın ilçesindeki bunu yapan bi kadını önere bilirim. Bende yanına gittim ve ama bende göbek değil rahim düşüklüğü vardı. 1 kere kaldırdım başka bi yerde hamile kaldım ama kimyasal hamilelikte ve düşük oldu . 5 aydır hamile kalamadım bu yüzden geven ay ilçedeki birinin yanına gittim. Ve yine rahmin düşmüştü ama kadın kaldırdı. Çokta iyi geldibende kab eksikliği var onu bike ben söylemeden anladı. Bilgili baya ama kendi halinde evinde yapıyor bunu hâyır olarak.
Merhaba neden tekrar düşüyor biliyor musunuz? Ben 2 kere rahim filmi çektirdim, ameliyat oldum hiçbir dr böyle bir şey söylemedi. Başka bi şey için gittiğim merkezde yabancı ebe gibi biri muayene etti rahim düşük istersen kaldırırım dedi acayip acı çektim🤦‍♀️ gençken olmuş bu dedi.. çok merak ediyorum neden oluyor tekrar olur mu falan. Sadece ağır kaldırma dediler

İstanbuldayım ama lütfen bana yazın adresi sürekli göbeğim düşüyor çocukluğumdan beri öyle şimdi de bebek düşünüyoruz olmuyr 6 aldır geçen ay oldu düşük oldu artk adet sancılarım göbek düşmelerim bni intihar ettirecek öyle acılar çekiyorum

İstanbuldayım ama lütfen bana yazın adresi sürekli göbeğim düşüyor çocukluğumdan beri öyle şimdi de bebek düşünüyoruz olmuyr 6 aldır geçen ay oldu düşük oldu artk adet sancılarım göbek düşmelerim bni intihar ettirecek öyle acılar çekiyorum
Göbek düştüğünü nasıl anlıyorsunuz? iyi bir kadın doğumcuya gidin ve rahim filmi çektirin bu arada. Bir sorun varsa erkenden tespit edilsin..

Yakınından biri yutubetan izlesin nasıl yapıldığını. Benm de sık sık düşüyor eşim anlıyor Allah tan. Ben bıktım ama o bıkmadı çok şükür. Elini göbek deliğine koyacaklar. Biraz baskı uygulayınca.kayip geliyor yerine

X