- 22 Mayıs 2018
- 101
- 16
- 32
-
- Konu Sahibi Nagihannnnnnnnn
Arkadaşlar bi umut göbek çektirmek istıyorum birçok kişi göbek çektirip hamile kaldığını söyledi annem bile bende göbek çektirip hamile kaldım dedi bi bilginiz varmı rektörse hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eğer yapıp hamile kalan varda önerebilir mi şırnaktayım İzmir’de buldum birini oda çok uzak geliyor yakında Batman Diyarbakır Mardin vb varmı tanıdık bu işi yapan lütfen yardım edin
Canım bilgi verirmişin çok iyi olur allah razı olsunEğer gitmek istersen bilgi verebilirim neresi ve kim olduğunu. Ve göbekte kaldırıyor . Mardinde bi öğretmende yanına gitmiş ve hamile kalmış. Bunu duyup gittim. Ama şuan hamile değilim başka bi sorunumuz var o yüzden. Ama rahim yerindeyse hamilelik olasılığı artar . O yzuden için rahat
Lütfen Bi gör artık cevap bekliyorum☹Eğer gitmek istersen bilgi verebilirim neresi ve kim olduğunu. Ve göbekte kaldırıyor . Mardinde bi öğretmende yanına gitmiş ve hamile kalmış. Bunu duyup gittim. Ama şuan hamile değilim başka bi sorunumuz var o yüzden. Ama rahim yerindeyse hamilelik olasılığı artar . O yzuden için rahat
Lütfen Bi gör artık cevap bekliyorum☹
Neyi merak ediyorsun yani cevap almak istediğin nedir ? Bu yapan kadının kim ve nerede oturduğunu mu yoksa başka bisey miLütfen Bi gör artık cevap bekliyorum☹
Kadın şırnak/güçlükonak ta oturuyor. Adini unuttum ama orda bu işiyapan iki kişi var biri yaşlı bi teyze biri ( koçer deniyor) göçer ler kendileri galiba diye öyle tanıttılar bana . Eğer Güçlükonağa gidebilme imkanın varsa hiç kaçırma derim . Merak ettim başka bisey varsa sorabilirsin. Hatta oraya gidersen yardimci olurum sana gelirim seninle Kadın in evine . Sonuçta bana tavsiye edenlerde benimle gelmişti. Gördüğüm yardımı başkasında yapmak isterim. Dediğim gibi bizim sorunumuz sperm hareket hızında. Bundan önce rahim den kaynaklıydı bunu hallettik bu şekilde sıra sperm hızını arttırmadaCanım bilgi verirmişin çok iyi olur allah razı olsun
Belkide sorununuz bu değildirBen kaç defa denedim bi işe yaramadı
Dr ların gördüğü bi sorun yok canım.Belkide sorununuz bu değildir
Sizde bi sorun yoksa eşinizde bi görünsünDr ların gördüğü bi sorun yok canım.