Göbek çektirme

Nagihannnnnnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
101
16
32
Arkadaşlar bi umut göbek çektirmek istıyorum birçok kişi göbek çektirip hamile kaldığını söyledi annem bile bende göbek çektirip hamile kaldım dedi bi bilginiz varmı rektörse hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eğer yapıp hamile kalan varda önerebilir mi şırnaktayım İzmir’de buldum birini oda çok uzak geliyor yakında Batman Diyarbakır Mardin vb varmı tanıdık bu işi yapan lütfen yardım edin

Arkadaşlar bi umut göbek çektirmek istıyorum birçok kişi göbek çektirip hamile kaldığını söyledi annem bile bende göbek çektirip hamile kaldım dedi bi bilginiz varmı rektörse hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eğer yapıp hamile kalan varda önerebilir mi şırnaktayım İzmir’de buldum birini oda çok uzak geliyor yakında Batman Diyarbakır Mardin vb varmı tanıdık bu işi yapan lütfen yardım edin

Bende yaptırdığım için bilgi vermek istedim. Inslalah faydası bulunur. Şırnakta oturuyorsanız size oranın ilçesindeki bunu yapan bi kadını önere bilirim. Bende yanına gittim ve ama bende göbek değil rahim düşüklüğü vardı. 1 kere kaldırdım başka bi yerde hamile kaldım ama kimyasal hamilelikte ve düşük oldu . 5 aydır hamile kalamadım bu yüzden geven ay ilçedeki birinin yanına gittim. Ve yine rahmin düşmüştü ama kadın kaldırdı. Çokta iyi geldibende kab eksikliği var onu bike ben söylemeden anladı. Bilgili baya ama kendi halinde evinde yapıyor bunu hâyır olarak.

Eğer gitmek istersen bilgi verebilirim neresi ve kim olduğunu. Ve göbekte kaldırıyor . Mardinde bi öğretmende yanına gitmiş ve hamile kalmış. Bunu duyup gittim. Ama şuan hamile değilim başka bi sorunumuz var o yüzden. Ama rahim yerindeyse hamilelik olasılığı artar . O yzuden için rahat

Aslında bunlar bana koca karı ilaçlarından biri gibi gelir pek inanmam ama benim nenem çekiyor onu önceden sürekli gelirlerdi nenemin yanına gerçekten hamile kalan lar vardı çogunlugu hamile kaldı hatta ama ben hala inanmam herşey allahtan

Eğer gitmek istersen bilgi verebilirim neresi ve kim olduğunu. Ve göbekte kaldırıyor . Mardinde bi öğretmende yanına gitmiş ve hamile kalmış. Bunu duyup gittim. Ama şuan hamile değilim başka bi sorunumuz var o yüzden. Ama rahim yerindeyse hamilelik olasılığı artar . O yzuden için rahat
Canım bilgi verirmişin çok iyi olur allah razı olsun

Lütfen Bi gör artık cevap bekliyorum☹

Evet bizimkiler bana söylediklerinde bende öyle düşündüm yani inanmadım açıkçası hatta zorla götürdüler. Kadın rahmin düşmüş dediğinde inanmadım bile ama o ay hamile kaldım. Düşük olsada sonuçta bu iyi biseymiş anladım ve ise yarıyormuş

Canım bilgi verirmişin çok iyi olur allah razı olsun
Kadın şırnak/güçlükonak ta oturuyor. Adini unuttum ama orda bu işiyapan iki kişi var biri yaşlı bi teyze biri ( koçer deniyor) göçer ler kendileri galiba diye öyle tanıttılar bana . Eğer Güçlükonağa gidebilme imkanın varsa hiç kaçırma derim . Merak ettim başka bisey varsa sorabilirsin. Hatta oraya gidersen yardimci olurum sana gelirim seninle Kadın in evine . Sonuçta bana tavsiye edenlerde benimle gelmişti. Gördüğüm yardımı başkasında yapmak isterim. Dediğim gibi bizim sorunumuz sperm hareket hızında. Bundan önce rahim den kaynaklıydı bunu hallettik bu şekilde sıra sperm hızını arttırmada

Eşim 2. Testi yapmak için gidicek doktora bu ay full keçiboynuzu kürü yaptık ve takviye olarak doğal karışım ve bitter tüketmeye özen gösterdik inşallah testte olumlu bi değişim vardır. Ama bu süre içersinde tekrar adet oldum yani bu ay kürü uygularken hamile kalamadım. Zaten 3 ay devamlı yapmak lazimmis bu kürü anca etki ediyormuş

X