Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
uzun süre cevap veremedim. kusura bakma canım ya ben göbeğime lazer epilasyon düşünüyorumda merak etiğim şeyler var. Dökülme oluyor mu çok acı oluyor mu ? Hangi cihazla yaptırıyorsun mesela cok soru sordum ama
uzun süre cevap veremedim. kusura bakma canım ya ben göbeğime lazer epilasyon düşünüyorumda merak etiğim şeyler var. Dökülme oluyor mu çok acı oluyor mu ? Hangi cihazla yaptırıyorsun mesela cok soru sordum ama
Bende kullanılan makine Alexandrite 5500 Apogee. Benim ilk seansım 2 Şubattaydı, kontrol seansımda 16 Şubattaydı. Dökülmeyi farketmedim, ama şu anda göbeğimde hiç kıl, tüy yok. Zaten benim göbeğimde 4-5 tane siyah kıl vardı. Başkada bişi yoktu. Göbek bölgemde acı hissetmedim. Korkulacak bişi yok. Bence yaptırmalısın. Hatta yaptırmışken tüm vücut hallet bence çünkü çok rahat birşey keşke daha önce başlasaymışım. Sormak istediklerin olursa cevaplarım
ya bende düşünüyorum göbek bölgeme ama benim göbeğim baya tüylü hani kılş demiyorum tüylü uzun tüyler var kahverengi sihayımsı ve göbekte boydan boya işe yarar mı sizce yaptırmalımıyım şuan yazın boydan boya alıyorum göbeğimi
ya bende düşünüyorum göbek bölgeme ama benim göbeğim baya tüylü hani kılş demiyorum tüylü uzun tüyler var kahverengi sihayımsı ve göbekte boydan boya işe yarar mı sizce yaptırmalımıyım şuan yazın boydan boya alıyorum göbeğimi