Arkadaşlar selam? Göbeğe lazeri nasıl yapıyorlar? Yani jiletlemi temizliyorsunuz gitmeden önce yoksa orada kısaltıyorlar mı? bide göbeğini lazerle bitiren varmıdır?ya da tüyleri rahatsız olmayacak kdr azaltan??? merak ettim de. kaç seans ta birde?=)
benim göbek deliğinini altında oldukça vardı ve siyahtı şimdi hiçbir şey kalmadı diyebilirim,deliğin üstündekiler sarıya dönük olduğu için onlara yaptırmamıştım.gitmeden önce traş makinası gibi bir makinayla kısaltıyorum 2-3 gün öncesinden 1mm olucak şekilde çıkmaya başladığında yapılıyor işlem ama sonuç iyi diyebilirim
Ben de gittim göbek ve bel için lazere. Çizgi şeklinde ortada daha kalınca tüyler vardı göbeğimde yanlarda da inceler vardı hep, belde de ince sayılacak şekilde... Benim gözüme hepsi batıyordu. 2-3 merkezle görüştüm, çoğu görmeyeceğini söyledi ancak ben denemek istedim. 3-4 seans gittim ve sonuç yok diyebilirim. Lazer ince tüyleri görmüyor yani bu fikre çok direnmemek lazım sanırım :) Ama yayılma filan olmadı Allahtan, tabi bu herkesde olmaz anlamına gelmiyor benim şansıma. Şu an iğneliye gidiyorum ve memnununm. 1 seferde yarısı filan gitti gibi.
Yani kalanlar az mı? eskiye oranla? Az kalsada onları ağdayla almaktan yorulmayız herhalde?
Ya benim nasıl diyim ki,siyah ama açık siyah.Kalın tüy gibi değil artık.Ve ben aşıııırıııı beyazım.Abartmıyorum yani:/ bildiğin beyaz.
çok kalın ve siyah değilse boşuna lazere gitme. eğer insaflı kişilerse zaten onlar da lazerin göremeyeceğini ve belki diğer inceleri de uyarıp yeni kılların oluşma ihtimalinin olduğunu söylerler. "bir deneyelim, bizim cihaz çok kalitelidir" diyenlerden köşe bucak kaç derimpara kazanmaktan başka düşünceleri yoktur
tarifinin aynısı bende de var. 1 ay kadar önce ufacık bir alana iğneli yaptırdım ve orada şu anda sadece 2 tane kıl çıkmış :) ehh biraz acıtıyor ama dayanmak zorundayızhatta birazdan arayıp ikinci seans için randevu alacam iğneli için. ufak ufak bölgeler ile bir süre sonra inşallah tamamen kurtulmuş olacağım :)
benim siyahtı yani çok açık sayılmazdı ama ciddi oranda bi değişim oldu.he yanlardaki sarı tüyler kaldı ama.bende açık kumralım, ama çene,bacakta diz bölgesi, genital bölgede bazı sarı ve beyaz tüyler kaldı. koltuk altı,,genitalin çoğu, göbek çizgisi, göğüs bitti diyebilirim.kaldı ki çok problemli bir yere gittim epey sorun yaşadım gittiğim yerle, buna rağmen azimliyim :) ayrıca o kadar seansa gittim en son yapan uzman %80 etkili olur lazer, asla %100 olmaz sana söylemedi mi kimse dedi,bitirme garantiliydi sözde.çoğu kişi mahkemelik olmuş zaten.yeri çok iyi araştırmalısın ve gerçekten UZMAN olan biriyle muhattap olmalısın.
Çok kararsızım iğneli mi lazer mi konusunda:/ İlk önce lazer ile azaltıp sonramı iğneli yapsam bilemedim:/
Evet ben 6 seans filan lazere gideyim en iyisi=/ sonra iğneli denerim:)) Ya ben beyazım ve tüylerim açık siyah duruyor.ama ince değiller yani kıl boyutuna geçiyorlar.Favorilerim öyleydi onlar azaldı ve inceldi.Göbeğimde favorilerim gibi olsa ne mutlu bana=)
beyazsan tüylerinde siyahsa cok iyi bence lazeri dene neden herkes olumsuz yazmis bilmiyorum ama bende göbek kismina lazer yaptirdim/yaptiriyorum gayette memnunum cok ince ve görünmeyenler bile gitti diyebilirm
beyazsan tüylerinde siyahsa cok iyi bence lazeri dene neden herkes olumsuz yazmis bilmiyorum ama bende göbek kismina lazer yaptirdim/yaptiriyorum gayette memnunum cok ince ve görünmeyenler bile gitti diyebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?