• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek bağı kanaması

Tomris388

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
20
7
1
33
Bebegimin gobek bağı düştü hiçbir sıkıntısı yoktu ancak sarilik yuzunden 2 gun hastanede yatması gerekti eve getirdigimde gobek bağında kanama oldugunu fark ettim. Cok fazla degil hareket ettikce kuruyan yerler kenarlardan aciliyor gibi. Yine de doktorla gorustum k vitamini ignesi yaptirdik ama hala gecmedi. Onerisi yada bilgisi olan var mi. korkumdan Banyosunu bile yaptiramadim henuz 🥺

Bebegimin gobek bağı düştü hiçbir sıkıntısı yoktu ancak sarilik yuzunden 2 gun hastanede yatması gerekti eve getirdigimde gobek bağında kanama oldugunu fark ettim. Cok fazla degil hareket ettikce kuruyan yerler kenarlardan aciliyor gibi. Yine de doktorla gorustum k vitamini ignesi yaptirdik ama hala gecmedi. Onerisi yada bilgisi olan var mi. korkumdan Banyosunu bile yaptiramadim henuz 🥺
Doktorunuza tekrar gidin gümüş çubuk diye bir şey var onunla yakıyor gibi bişey yapıyor ama canı acımıyor. Bide spreyimiz vardı bizim kuruması için ama geç düştü göbeği. Sizinkine belji sadece o gümüş çubuk işlemini yapar

Back