Göbek bağı düştükten sonra kanama

ceromia35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2021
662
937
53
34
Merhabalar. 8 günlük anneyim ve ilk bebeğim. Bu yüzden de çok paniğim. 5. Gün göbek bağımız düştü. Sonraki gün hafif kanaması oldu, göbek içinde hafif pembe bir bölüm vardı. Doktora götürdük yaktılar, düzelmezse 2. Kez yakacağız dediler. Bu gün yine hafif akıntısı var. Taze kan değil, kahverengi sürüntü gibi. Yarın gene yakılacak. Bu sorunu yaşayan ve sonrasında düzelen bebiş anneleri neler yaptınız? Yakma dışında bir uygulama yapıldı mı? Çok korkuyorum bir şey olur diye.

.

Evet biz yaşadık oğlum da da vardı benim onunda yakmışlardı korkmayın endişe etmeyin yakma dışında bi krem kullanmıştım göbeğine
Ama geçiyor merak etme
Doktorun doğru göbeği baglamamasından kaynaklanıyor bu durum
Ama düzeliyor geçmiş olsun

Ay çok teşekkür ederim inş düzelir iki gündür ağlamaktan helak oldum

Yakmadan sonra kısa sürede iyileşiyor için rahat olsun ağlama üzülme sütün kesilmesin tamam mı canım
2. Yakma yeterli gelir umarım. Sürekli açıp açıp bakıyorum kan var mı diye. Rahat rahat kucağıma alamıyorum canı acır diye. Vallahi analık akıl işi değil:) insan kendini kaybediyor.

2. Yakma yeterli gelir umarım. Sürekli açıp açıp bakıyorum kan var mı diye. Rahat rahat kucağıma alamıyorum canı acır diye. Vallahi analık akıl işi değil:) insan kendini kaybediyor.
Öyle valla
Gelir gelmezse eğer tekrar yakma yaparlar kontrol et sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…