Göbek bağı düştü, göbek deligi disarda.

tirtil3435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
14
6
39
Arkadaşlar merhaba, kizimin gobek bagi ilk hafta dustu. Sonra orda kabuk oldu dr pansuman yapti. Su an kizim 1 aylik ordaki kabuk da dustu ama gobek deligi disarda cikintili kalmis. Bu normal mi sonradan duzelir mi? Yani delik seklini alir mi? Fotosunu ekliyorum.

Eklentiler

• A930D265-EDA4-4897-9FD9-C20183362D60.jpeg
    A930D265-EDA4-4897-9FD9-C20183362D60.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 1.273
Duzelir telaslanma bizimkisi de disarda. Doktorumuz ilk 3 ay ikinma ile surekli siser disina cikar zamanla duzelecek demisti kuculdu bizimkisi gececek tamamen insallah sizinki daha kucuk bizimkinden gecer zamanla.

Arkadaşlar merhaba, kizimin gobek bagi ilk hafta dustu. Sonra orda kabuk oldu dr pansuman yapti. Su an kizim 1 aylik ordaki kabuk da dustu ama gobek deligi disarda cikintili kalmis. Bu normal mi sonradan duzelir mi? Yani delik seklini alir mi? Fotosunu ekliyorum.
Oyy pamuk mis kokusu geldi burnuma nasllah🤩

Bizde bebeğin gobegi dustukten sonra ince bir bezi(2-3cm kalinlikta kesip) tekerlek gibi sarip göbek deliginin uzerine koyarlar. Bebek aglasa zorlansa da gobek deligi dışarı cikik olmuyor. Babannem anneme oyle ogretmis. Annemde hem bizlere yapmis bizlerde kendi cocuklarimiza yaptik. Hepimizin gobek deligi icerde ve guzel durur. Kuzenlerime yapmamislar mesela esimde falanda hepsinin göbek deliği disari çıkık. Kizima da yaptim. Onunda gobek deligi icerde. Estetik yaptirsak anca böyle guzel durur 🤣 duyar kasmasin kimse bebege zarar veren birsey degil. Ince bir tulbetten minik bir parca veya sargi bezinden dahi olur. Bezi buyukse beziyle sabitle veya ince bir tulbetle hafifce karnini cok sıkmadan sar. 1 hafta kadar yapsan düzelir.

gazli bezi minik bir rulo seklinde yapip sardim ben cocuklarima o zaman çıkıntı olmuyor ama sizinki düşeli bayagi olmuş işe yararmi bilemedim.

benim de iki aylık kızım var dediğiniz gibi bende yaşadım disarda kaldı göbek deliği kilo aldıkça da düzeldi düzelsin diye hiç bisey yapmadım. kendi kendine normale döndü sıkıntı yapmanıza gerek yok bence 😊

oyyy maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah çok tatlış göbüşüüü 🤩😀😀

X