Göbek bağı düştü enfeksiyon mu var?

nervosfrau

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
706
746
Kızlar merhaba. Arkadaşımın bebişinin göbeği 10.günde düştü ama çok garip bir görüntüsü var daha bu gece düştü sizce acilen doktora gitmeli mi,enfeksiyon mu var ? Yarın kontrolü varmış yarına kalsa bi şey olur mu

Eklentiler

• 7D771DCA-11A9-43B1-9D41-1242A77B8343.jpeg
    126 KB · Görüntüleme: 549
Hiç bekletmeyin acil çocuğa götürün ne olur ne olmazÇok geçmiş olsun ben iki çocuğumda da hiç banyo yaptırmadım düşüne kadar 1 haftaya düşüyordu ama hiç böyle görüntü yoktu daha sonra üzerine annem göbek bezleri yapmıştı pudralayın kapatıyorduk göbeği dışarı olmasın diye

Evet banyo yaptırmışlar anneyi zorlayıp sanırım ondan oldu böyle. Teşekkür ederim yanıtınız için

Muhtemelen doğumda yapılan k vit yeterli gelmemiş. Birde iyi korunmamış. Duş yapsa bile ıslanmış. Bence kesinlikle hızlıca gidilmeli ne olur ne olmaz. Bebek daha minicik.

Ben 2 cocugumuda getirdiğim gün yıkadım hiç enfeksiyon kapmadi.
Banyo yapıldığı için enfeksiyon kaptı demedim ben bu yöntemi uyguladım böyle bir durumla karşılaşmadığımı söyledim.Abim doktor o öyle söyledi ben de onu yaptım bir sıkıntı yaşamadığımızı belirttim.

Göbek düşmeden bende yikamadim oglumu nemli kalir nolur nolmaz enfeksiyon olur dye bence bekletilmeden doktora götürün bebisi

Evet banyo yaptırmışlar anneyi zorlayıp sanırım ondan oldu böyle. Teşekkür ederim yanıtınız için
Bana hep öyle dediler acele edip banyo yaptırma diye o yüzden bilgi amaçlı olsun diye yazdım ama Si hemen gidin göbek üstü açık yara gibi şimdi o enfeksiyon kapar yarına kadar sonucu da bizimle paylaşabilirsiniz sevinirim

Ben duş aldırmadım düşene kadar ama yine de kurumadı kanı. K vit yetersiz gelmiş doktoru hemen yaptırdı 2 güne geçti. Burda sarı renk olması can sıkıcı. Ciddi birşey değildir muhtemelen ama götürmekte fayda var.

K vitamini eksikliği olabilir oğlumda biraz kan gelmişti k vitamini desteği yaptılar .ama iltihap gibi de gözüküyor mukakkak doktora muayene olun

K vitamini eksikliği olabilir oğlumda biraz kan gelmişti k vitamini desteği yaptılar .ama iltihap gibi de gözüküyor mukakkak doktora muayene olun
Peki teşekkür ederim siz myle diyosanız öyle bi durum da olabileceğini söyleyeyim

Peki teşekkür ederim siz myle diyosanız öyle bi durum da olabileceğini söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…