- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
-
- Konu Sahibi nervosfrau
Hiç bekletmeyin acil çocuğa götürün ne olur ne olmazÇok geçmiş olsun ben iki çocuğumda da hiç banyo yaptırmadım düşüne kadar 1 haftaya düşüyordu ama hiç böyle görüntü yoktu daha sonra üzerine annem göbek bezleri yapmıştı pudralayın kapatıyorduk göbeği dışarı olmasın diyeKızlar merhaba. Arkadaşımın bebişinin göbeği 10.günde düştü ama çok garip bir görüntüsü var daha bu gece düştü sizce acilen doktora gitmeli mi,enfeksiyon mu var ? Yarın kontrolü varmış yarına kalsa bi şey olur mu
Evet banyo yaptırmışlar anneyi zorlayıp sanırım ondan oldu böyle. Teşekkür ederim yanıtınız içinHiç bekletmeyin acil çocuğa götürün ne olur ne olmazÇok geçmiş olsun ben iki çocuğumda da hiç banyo yaptırmadım düşüne kadar 1 haftaya düşüyordu ama hiç böyle görüntü yoktu daha sonra üzerine annem göbek bezleri yapmıştı pudralayın kapatıyorduk göbeği dışarı olmasın diye
Banyo yapıldığı için enfeksiyon kaptı demedim ben bu yöntemi uyguladım böyle bir durumla karşılaşmadığımı söyledim.Abim doktor o öyle söyledi ben de onu yaptım bir sıkıntı yaşamadığımızı belirttim.Ben 2 cocugumuda getirdiğim gün yıkadım hiç enfeksiyon kapmadi.
Teşekkür ederim söyledim arkadaşıma götürecekler hemenMuhtemelen doğumda yapılan k vit yeterli gelmemiş. Birde iyi korunmamış. Duş yapsa bile ıslanmış. Bence kesinlikle hızlıca gidilmeli ne olur ne olmaz. Bebek daha minicik.
Evet bana da hep öyle söylediler zaten kuru olunca bir haftaya kalmıyor düşüyor göbekte tertemiz oluyorGöbek düşmeden bende yikamadim oglumu nemli kalir nolur nolmaz enfeksiyon olur dye bence bekletilmeden doktora götürün bebisi
Peki teşekkür ederim gidicek arkadaşım bakalım inşallah kolayca çözülebilir bi sorundurGöbek düşmeden bende yikamadim oglumu nemli kalir nolur nolmaz enfeksiyon olur dye bence bekletilmeden doktora götürün bebisi
Bana hep öyle dediler acele edip banyo yaptırma diye o yüzden bilgi amaçlı olsun diye yazdım ama Si hemen gidin göbek üstü açık yara gibi şimdi o enfeksiyon kapar yarına kadar sonucu da bizimle paylaşabilirsiniz sevinirimEvet banyo yaptırmışlar anneyi zorlayıp sanırım ondan oldu böyle. Teşekkür ederim yanıtınız için
Aynen öyle risk almadim ben sahsen 1 haftaya düştü bir akinti sorun hic bisey yasamadik cok şükürEvet bana da hep öyle söylediler zaten kuru olunca bir haftaya kalmıyor düşüyor göbekte tertemiz oluyor
Doktora gittiniz mi doktor ne dediKızlar merhaba. Arkadaşımın bebişinin göbeği 10.günde düştü ama çok garip bir görüntüsü var daha bu gece düştü sizce acilen doktora gitmeli mi,enfeksiyon mu var ? Yarın kontrolü varmış yarına kalsa bi şey olur mu
yok daha gitmediler canım köye gitmişlerdi ama sabaha kadar biraz kurumuş böyle olmuşDoktora gittiniz mi doktor ne dedi
Ben duş aldırmadım düşene kadar ama yine de kurumadı kanı. K vit yetersiz gelmiş doktoru hemen yaptırdı 2 güne geçti. Burda sarı renk olması can sıkıcı. Ciddi birşey değildir muhtemelen ama götürmekte fayda var.
Peki teşekkür ederim siz myle diyosanız öyle bi durum da olabileceğini söyleyeyimK vitamini eksikliği olabilir oğlumda biraz kan gelmişti k vitamini desteği yaptılar .ama iltihap gibi de gözüküyor mukakkak doktora muayene olun
Ben duş aldırmadım düşene kadar ama yine de kurumadı kanı. K vit yetersiz gelmiş doktoru hemen yaptırdı 2 güne geçti. Burda sarı renk olması can sıkıcı. Ciddi birşey değildir muhtemelen ama götürmekte fayda var.
Peki teşekkür ederim siz myle diyosanız öyle bi durum da olabileceğini söyleyeyimK vitamini eksikliği olabilir oğlumda biraz kan gelmişti k vitamini desteği yaptılar .ama iltihap gibi de gözüküyor mukakkak doktora muayene olun