dr kontrol etsin . oglumun 6. gun sarılık kontrolunde gobek bagını kopmus da dusmemıs dedı kurdan gibi bi cubukla kurcaladı düştü. belki oyle bişeydir. cocuk konusunu ıhmal etmeyın kulaktan dolma olmasın lutfen. ertelemeyinMerhaba anneler
Bebeğim 15 günlük oldu fakat göbek bağı hala düşmedi. Aynı durumu yaşayan var mı ? Korkmalı mıyım?
Ay o anlattığınız işlemi benim sezeryan dikisim kapanmadı 2. Ay yaptı doktor. Çok yandı bayağı hissettim acısını.Benim kızın düştü ama parça kalmıştı. O da kanama yapıyordu. Ciddi bir kanama değil de zıbınında ya kan ya da iltihap lekeleri oluyordu yani. Yakma denilen bir işlem var. Onu yaptılar. Yakma dediğim de normal yakma değil yani. Bir çubuk var. Onu değdiriyor kuruyor orası. 2 saniyelik bir şey. Bebek ağlamadı bile. Benim kıza 2 defa yapıldı. Ama ikisinde de ne ağladı ne hissetti. Kurudu gitti sonra. Çok basit bir işlem. Doktor kendi odasında, muayene sırasında hemen yapıveriyor. Ne acı oluyor ne bir şey. Götür sadece ihmal etme
Benim bebeğiminde düştükten sonra aynı sizin dediğiniz gibi kahverengi zıbınına bişeyler geliyordu doktor kontrolünde uzun kibrite benzer bi çubukla yaktı ateş yok ucundaki gümüşmüş çok ilginç gelmişti banada ateşsiz duman çıktı bideBenim kızın düştü ama parça kalmıştı. O da kanama yapıyordu. Ciddi bir kanama değil de zıbınında ya kan ya da iltihap lekeleri oluyordu yani. Yakma denilen bir işlem var. Onu yaptılar. Yakma dediğim de normal yakma değil yani. Bir çubuk var. Onu değdiriyor kuruyor orası. 2 saniyelik bir şey. Bebek ağlamadı bile. Benim kıza 2 defa yapıldı. Ama ikisinde de ne ağladı ne hissetti. Kurudu gitti sonra. Çok basit bir işlem. Doktor kendi odasında, muayene sırasında hemen yapıveriyor. Ne acı oluyor ne bir şey. Götür sadece ihmal etme