• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbeğimi nasıl eritirimm ?

uyykaradenz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
18
0
6
İzmir
Çok az bi göbeğim var onun olmamasını istiyorum onu nasıl giderebilirim çay olur egzersiz olur fikriniz varsa bana yardımcı olur musunuz?

verilecek en klasik cevabi yazayim :)) göbege en faydali sey mekik cekmek.. az az baslayip zamanla arttirabilirsin mesela.. ;)

Benim doğumdan sonra çok kg vermeme rağmen az bir göbeğim kalmıştı spor salonunda yüzlerce mekik çektim ise yaramadı sonunda inceltici krem sürüp Streç Film sandım ve en az 1 saat 10 km açık havada yurudum ve bu arada tek bir mekik bile cekmeyi sonuç mükemmeldi göbek kalmadı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim doğumdan sonra çok kg vermeme rağmen az bir göbeğim kalmıştı spor salonunda yüzlerce mekik çektim ise yaramadı sonunda inceltici krem sürüp Streç Film sandım ve en az 1 saat 10 km açık havada yurudum ve bu arada tek bir mekik bile cekmeyi sonuç mükemmeldi göbek kalmadı

kremin ismini yazabilirmisin . denemek istiyorum bende :)

Aslında krem dedim ama elancyl serum kullandım gece ve gündüz olmak üzere iki tip ve 15 günlük kür şeklinde uygulanıyor ben de öyle yaptım 15 gün uyguladım cildim çok puruzsuzlesti selülite çok iyi geldi ama şimdi biberiye yağı kekik yagi portakal yağı ve Melisa yağını karıştırıp sürüyorum Streç Film sarıp yürüyorum çok iyi geliyor istediğim gibi olana kadar devam edeceğim

Back