• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbeğimi nasıl eriticemmm

zxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
31
2
1
kızlar selam boyum 168 kilom 62 son 1 yılda neredeyse 10 kilo aldım ancak 57-58 kg bandında olmak istiyorum. göbeğimde fazlalık var abur cubur çok tüketiyordum onu keseceğim çünkü en çok yağ yapan gıdalar onlar. vaktim olmadığı için spor salonuna gitme imkanım yok. eğer öneriniz veya öykünüz varsa lütfen paylaşabilir misiniz??

kızlar selam boyum 168 kilom 62 son 1 yılda neredeyse 10 kilo aldım ancak 57-58 kg bandında olmak istiyorum. göbeğimde fazlalık var abur cubur çok tüketiyordum onu keseceğim çünkü en çok yağ yapan gıdalar onlar. vaktim olmadığı için spor salonuna gitme imkanım yok. eğer öneriniz veya öykünüz varsa lütfen paylaşabilir misiniz??
Herhangi bir sağlık problemin Yoksa yani hamile kalmak gibi Evli misin değil misin bilmiyorum gerçi de Sabahları aç karnına Filtre kahve iç farkı gör

Ben evde spor yapıyorum 7 ay önce doğum yaptım 6 aydır Joanna soh 10000 steps ve bölgesel yapıyorum tavsiye ederim karın kaslarım belli olmaya başladı

Back
X