göbeğimi eritmek için 3 şeyde kararsız kaldım

firstbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
271
0
46
İstanbul
mbr arkadaşlar bundan yaklaşık 5 ay önce falan cok zayıf biriydim sonra kilo aldım ve göbeğim cıktı cok çirkn mekik çekemiyorum acıyo valla:)karnm 3 şey gördüm nette kullanan bilen varsa bi yardımcı olsun şöyle sıralayım hemen ama reklam olurmu bilmiyrm inş konum kapanmaz:)

Sinoz Anti-Selülit Jeli + Termal Kemer

Cosfer Ab Rocket (mekik çekme aleti )

Relax AbTronic X2 Masaj zayıflama Kemeri + Jel
bunlar hb dan baktım uygun fiyatlar ama hangisi iyi anlamadım

Fazla bir göbeğin olduğunu düşünmüyorum zayıf olduğun için sen fazla takmış olabilir misin bu duruma?Benim kadar göbeğin yoktur en azından.Bu kremler yerine mekiğe devam et bence sabah 30 akşam 30 kere bile mekik çeksen faydasını görürsün.Setler halinde dinlenerek çek mekiği.Mesela 10 mekik çek 1 dakika bekle tekrar 10 tane daha çek.

Bu yazdıklarını aynı anda yada beraber yada muadilini kullanan bir çok kişi tanıyorum. Hiiiiiiç bir işe yaramıyor. En iyi göbek eritme mekikle olur. Holihop da çevirebilirsin onu da bel bölgesinin tümden erimesi için tavsiye ediyorlar.

Kreme, kemere filan para verme onlarla olacak iş olsa hepimiz zapzayıf olurduk :)
Mekik çekmekte çok zorlanıyorsan aletini alabilirsin ama gerek yok bence
Günde azar azar çekerek sonradan arttır
Ben en son 200e kadar gelmiştim sonra sağlık sorunum çıkınca ara verdim başlayamadım
Ama en kesin ve en ucuz yolu bu :))

15-20 kadar mekik ve sonrasinda da ayni pozisyonda bacaklarinizin ikisi birlikte yukari asagiya olacak sekilde daha cok alt karin kaslarinizi calistirarak yeteri kadar mekik hareketini uygulamaniz formda kalmaniza yardimci olacaktir .

mekık aletını tavsıye edıyorum canım bendede var kullanıyorum beldede problem varsa twıster aletı al 7 8 tl bısey

Ebru şallının özel karın pilatesi diyorum başka birşey demiyorum:)
Zorlanacaksın ama 1 haftaya alışırsın rahatlıkla yaparsın...
Ayrıca öyle kuru kuru mekikle olmaz vücudun iyice ısınması kan dolaşımının hızlanması
lazım.En önemliside kaburgayı kapatmak
Bunu bilmediğim zamanlar paso mekik çekerdim hiç etki etmezdi
Ama pilates ile kaburga kapatmayı öğrendim inan tüm karın hareketleri hemen etki etti.

Bir önerim daha olcak boşuna o kemerlere v.s para harcama ben aldım hiç etkisini görmedim.
Bende karnıma biberiye yağı ve bebe yağını karıştırıp azcık sürdüm
Şu şeffaf renkte naylonlar var ya hani peynir zeytin v.s konur o poşetlere
Onların büyük boyuyla karnıma sardım hem terletiyor hemde acayip eritiyor

mekik çekmeye başaldım günden beri arada bi çarpıntım olyo gnde 30 tane falan çekiyorm alışkın olmadığım için ama neden çarpıtnım oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…