mbr arkadaşlar bundan yaklaşık 5 ay önce falan cok zayıf biriydim sonra kilo aldım ve göbeğim cıktı cok çirkn mekik çekemiyorum acıyo valla:)karnm 3 şey gördüm nette kullanan bilen varsa bi yardımcı olsun şöyle sıralayım hemen ama reklam olurmu bilmiyrm inş konum kapanmaz:)
Sinoz Anti-Selülit Jeli + Termal Kemer
Cosfer Ab Rocket (mekik çekme aleti )
Relax AbTronic X2 Masaj Zayıflama Kemeri + Jel
bunlar hb dan baktım uygun fiyatlar ama hangisi iyi anlamadım
MEKİK ÇEKME ALETİ phahahaha bende aldım bi kenara attım orada duruyo çünkü 5 dakika yapın göbeğinizden kurtulacaksıznız vaatleri tamamen yalan insanın spor isteğini öldürüyo.ben internetten sabah sporu video laraı buldum süper terliyoum ve inceldim gibi üstelik yememden hiç kesmedim ben alma paranı sokağa atmış olursun diyorum
Aynen beni anlatıyosun. 5 ay önce aldığım göbekleri veremiyorum. Bende çok zayıftım, kiloda aldım ama normal kilomdayım şu anda. Mekik aleti alma bir kenara atacaksın sonra boşuna yer kaplayacak, pişman olacaksın. O diğer jelleri bilmiyorum ama bir arkadaşım göbeğine biberiye yağı sürüp streçle sarıyodu. O şekilde göbeğini verdi. Bende araştırıyorum bunun başka yolu varmı diye. İnşallah konun kapanmaz. Takipçinim
ozamna ben şu biberiye yağına bugn başlayayım gelişmelri yazıcam arkadaşlar çok siniriime dokonuyo kısa zaman önce zayıflıktan ölücektm şimidide bu dert mekik çektim çarpınıtm başladı anlamadım giti