göbeğim :(((

alonedarkk

benımmoralsıfırsıfırsıfır**
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
123
27
mrb hanımlar
Doğum sonrası gobeğim kaldı ve erıtemıyorum ne yapsam erımıyor ,
benım gıbı doğum sonrası göbeği kalıp erıtenler nasıl yaptı buunuu bana yardımcı olurmusunuz ??
Ince fıkırlerınızı beklıyorummm :)

cnm ben yeni hamileyim daha doğum yapmadım ama hamilelikten önce bi dönem pilates yaptım. zayıf biriyim ama yapım gereği sadece göbekten kilo alıyorum. karın egzersizleri yaptım ebru şallının vidyolarından. ilk gün ne kadar etkilediğini anlıyosun ve orda sürekli sezeryan yapan bayanların alt göbekten şikayetçi oldugunu o hareketin erittiğini söyleyip bi karın egzersizi yaptırıyodu ben bi dene derim

tsk ederım canım bakıcam sımdı ınternettenn :)

Canim squat yap!! youtubeda squat programlari var gerckten cok faydasini goruyorsun!

Benim dogum yapan arkadaslarim ve akrabalarim dogumdan hemen sonra(eger sezaryandogumu degilse) karin/gobekbandi taktilar. Bu karinbandi ozel hamileler icinmis, dogumdan sonra gokbekleri eski haline donsun ve sarkmasin diye. Gercektende hic gobekleri olmadi. Belki burda okuyanlara faydasi olur diye yazim dedim.

tamam canım tsk ederım bakıcam :)

Göbek eritmek için kalp atışlarını hızlandıran hareketler yani kardiyo yapmak zorundasınız.
Spor salonuna gitmeden de kardiyo hareketleri yapabilirsiniz, şu video yardımcı olabilir size.*
Bunun dışında ip de atlayabilirsiniz. Bir de bu hareketleri yaparken, hemen bırakmayın yağ yakımı için kalp atışlarınızın mümkün olduğunca uzun süreli hızlı atması gerekiyor. (Hamilelikten sonraki kilolarla ilgili bir bilgim yok ama amaç göbek ertimek olduğu için işe yarar mutlaka)

*

Türk kadını spor yapmayı sevmez.
O yüzen oturduğu yerden göbek eritecek bir yöntem olmadığından genelinde göbek kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…