Göbeğim simitlerim ve düğün:S

vazgecilmez

.....
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
340
54
selamlar..
ben ilk defa konu açıyorum. sizlere bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız çok makbule geçer.. öncelikle ben 160 boyunda 51 kilo (görenler daha az göründüğümü söyler) ama maalesef yaklaşık bir yıldan beridir göbeğim ve simitlerimden dolayı istediğim gibi kıyafetleri giyemiyordum. şimdi bayramdan 10 gün sonra ablamın düğünü. ve ben abiyeyi aldım şimdiden. tam üstüme oturduğundan yine göbeğim ve simitlerim el sllıyor ordan:KK70: tek kız kardeş olarak düğünde güzel görünmek istiyorum 3 gündür platese başladım kendimce.. sabahkahvaltıdan önce saat10-11 arası 25 30 dk akşama doğru tok olarak 16-17arası 15 20 dk arası plates yapıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum hepiniz yorumları benim için çok önemli.. birde bildiğiniz en etkili egzersizleride anlatırsanız çok sevincem şimdiden hepinize çok teşekkür ederim..:kedi:

mekik diyorum başkada bişey demiyorum canım :))) plates ne yaptım nede yapan birini gördüm ne kadar faydalıdır o konudu bilgim yok

tatlım mekik göbek için evet. yanlar içinde elini beline koyup sağ ve sola doğru hareket ettir. yanma hissedeceksin. bu yanma doğru yolda olduğunu gösterir :)zemuszemus

Canım göbek ve bel çevresi öyle hemen erimiyor, öncelikle bunu söyleyim. Biraz sabretmen gerekecek bu konuda özellikle dikkat edeceksin yediklerine, içtiklerine. Boyuna göre kilo fazlalığın var.Daha sonrada sana nasıl anlatsamki karın kaslarını çalıştıracak iki hareket söyleyecem. Önce iç karın kaslarını çalıştırmayı anlatayım. Yere uzanıp bacaklarını kanepeye, koltuğa (sert bir zemine) uzatacaksın.Yani vucudun yerde ayakların yüksekte olacak.Mekik çekeceksin yani, karın kaslarının ağrıdığını hissedeceksin. Bir diğer harekette sert bir zeminde sandalye olabilir.Oturacaksın, kollar arkada biraz geride sandalyeden tutabilirsin, yoksa düşersin :).. Bacaklarını öne uzatıp karına doğru geri çekip bırakacaksın. Bunları hergün devamlı ve gün geçtikçe artırarak yapmalısın. Çok faydası olacaktır.Ben 20 adet 4 set yapıyorum..
Dipnot: Ben düzenli spor yapıyorum, bunları gittiğim spor salonunda çalışıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
1,5 2 ay var düğüne, toparlarsın hayli hayli ama sıkma kendini,
olamadı korse kullanırsın sonra yine devam edersin

yaa ecemgulden ben yanlar için sölediğin hareketi yapıyorum ama hiç yanma falan olmuyor başka önerebileceğiiz yanlar için bi hareket yokmuu:S

canım plates bende yaptım benımde sımıtler aldı basına gıdıyordu sımdı var ama eskısı kadar cok yok.eskıden nereye soksam fırlıyordu bı yerden.yaklasık 1 ay duzenlı plates yaptım.sopa hareketı var nete yazarsan bulabılırsın dakıkalarca onu yaptım ve plateste bır hareket var uzanıyorsun masa pozısyonunu alıyorsun ve once sag bacagını karnına cekıyorsun sonra sol bacak o kadar yakıyorkı yagları ben hala yapıyorum gecelerı yatmadan once.tavsıye ederım

vazgeçilmez....
Şimdi gördüm bana özel yazmışsın Ab tronicle alakalı cevapladım tıkladım ana ne göreyim 50 mesajdan aşağısı özel yollayamıyomuş:KK43:((
Bende buraya kopyaladım:KK70: cok özel değildi yazdıklarım nasılsa ..
:[/QUOTE]
Canım ya faydası varda ben fazla kullanamadım ki :s Cok inceldim desem yalan olur attım bi kenara bekliyo valla:KK43:(
Alıp alıp hevesim geciyor sonrada ev çöplük gibi oluyor :eek:lmaz:

6o kusurdu fiyatıda , alet güzel iyide bide kullanan olsa:KK70:

aynen buydu işte delikafadulden

Bende göbek ve belimi inceltmek istiyoruum.Bir zamanlar 1.60 boyla en fazla 47-48 kiloydum simdi 50-51 arası gidip geliyorum.Bu beni cok üzüyor.Cok almamısım aradan 4 sene gecti.Ama insan kısa boylu üstüne üstlük minyon birde armut tipli olursa uuufff cok kötü duruyor ya.:nazar:

Mekik falanda denedim benim göbege bi 5 ay lazım herhalde erimesi icin.Anam yaparken hic birsey anlamıyorsun ama eritmek dertmis resmen.:kahve:

Benimde simitler vardı yaptım ve yararını da gördüm xD
Bir elinle duvardan destek al diğer elini de beline koy ve bacağını kaldır indir (bacaklarını yana doğru aç) ben her hafta 5'er kez arttırdım ve simitlerim azaldı sempatiksalakcinni

ARKADAŞLAR..
ya kimisi egzersizleri sabah kahvaltıdan önce, kimiside kahvaltıdan sonra yapılması gerektiğini söylüyor. ben şimdiye kadar hep kahvaltıdan önce yapıyordum. şimdi nasıl yapmalıyım anlamadım yaa:S

X