Göbeeekkk

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
26
Göbeğimden nasıl kurtulup onu kasa çevirebilrim ? Var mı bir doğal yöntemi veya egzersiz falan filan ?

mekik çek bolca. birde günde en az 10.000 adım atacaksın. şeker un vs de yok..

Arkadaşlar bilen yazsın allah aşkına
Doğru beslenme nasıl bişeydir ne yenir ne yenmez.
Spor yapıyoruz yürüyoruz farzedelim, yine aynı yerden gidiyo kilolar göbek kalıyo bu nasıl olcak?
Fit hatunlar bizede yardım edin

Özellikle göbek bölgesindeki yağlar,inatçı yağlar olarak adlandırılır. Yürüyüş bandında 12_15 dakika arasın vücut ısınmaya başalar ve dikkat ederseniz göbek bölgesi diğer ısınan bölgelere göre daha düşük ısıda olur. Spor hocam, spor yaparken göbek korsesi öneriyor, hareket sırasında ısınma yoğunlaştığı için ve gece yatmadan yarım saat önce yulaf ezmeli ve pulbiberli yoğurt yemenizi tavsiye ediyorum. Ve bol su.. Sevgilerle..

Spor salonlarında daha profosyonel oluyo dimi.
Korse almıştım ama tenim kabarıyo ısındıkça. Atlet üstüne dahi giysem

Spor salonlarında daha profosyonel oluyo dimi.
Korse almıştım ama tenim kabarıyo ısındıkça. Atlet üstüne dahi giysem
Tabiki de spor salonları daha etkili oluyor. İster istemez o disiplini bizler evde pek gösteremiyoruz. Gün geliyor spor saatimize kendiliğimizden ertelemeler verebiliyoruz. Belirli bir süre salona gittikten sonra evde devam etme isteği doğuyor zaten. Ben sürekli gitmiyorum 2 ay gittim şimdi aynı disiplin ile evde uyguluyorum. faydası devam ediyor. Korsenin sizde hassasiyet göstermesine bir şey diyemeyeceğim inanın. Fakat etkisi çok büyük. Ben içi pamuklu kumaş dışı yün olan korse kullanıyorum.. Bu arar da ek olarak şunu belirtmek istiyorum ki; aktarlarda satılan doğal kabak lifi ile dairesel masaj yapın. Hatta bunu tüm vücudunuza dahi uygulayın.

yürüyüş, bisiklet, koşu gibi cardio egzersizlerinin yanı sıra haftada 3 ile 5 gün de extra karın hareketleri yapmanız lazım. Youtube'a abs workout yazarsanız bir sürü sonuç çıkacaktır. Karın çalıştıktan sonra protein yemeniz gerekiyor. Bir omlet, tavuk, balık et. Genel olarak protein ağırlıklı beslenip, şekeri kesmeniz gerekiyor ve sağlıklı yiyeceklere yönelmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…