• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gnyelle isimli doğum kontrol hapına rağmen adet olmadım!

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
gynelle isimli doğum kontrol hapını kullandım bekarım ve herhangi bir cinsel ilişkim olmadı. hapı kullandım ve normalde bir kaç gün içinde adet olurdum bugun6. gün ve hala olmadım yarın hapa tekrar başlamam gerekiyo çok tedirginim.... bu tür durum yaşayan varmı?

gynelle isimli doğum kontrol hapını kullandım bekarım ve herhangi bir cinsel ilişkim olmadı. hapı kullandım ve normalde bir kaç gün içinde adet olurdum bugun6. gün ve hala olmadım yarın hapa tekrar başlamam gerekiyo çok tedirginim.... bu tür durum yaşayan varmı?
ah canım ah hiç söyleme aynı dertten bende muzdaribim, ama benim biraz daha farklı .
ben o ilacı bitirdikten sonra adet oluyorum ama inanır mısınız o kadar az ki leke gibi , anlayamıyorum yani ben bu şikayetlerle gittim doktora bu ilacı verdi ama yine işe yaramadı galiba bu 3. ayım:50::50: benim ymurtalıklar resmen yatışta, galiba 21 yaşında menapoza girecem :37::37: umarım bir an önce şifasını verir Rabbim bizde kurtuluruz bu dertten :3::3:

Back