Lekeler, Çiller gneş lekelri için pharmaceris kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Smyrina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
283
28
36
pharmaceris kullanan var mı güneş lekeri için .bircok krem kullandım gecmedi doktor en son bunu verd

Bu kremi duymamistim cok sey kullandim ama arastirma yaptiniz mi?

Yani dr un yazdigi bi ilaç bende öncesinde unitone4bioderme ve birçok urun kullandım sonuç 0. Su an kantaron otu duruyorum ilaca kisin basliycam

Kantron otu bi fayda etmez o sadece sislik varsa eklem yerlerinde onu yumusatir ben suan bi krem kullanmiyorum elma sirkesini suyla karistrip geceleri suruyorum.birax acilma var gibi buvun limon suyu biraz su bir cay kasigi kadar karbonat ve elma sirkesi surdum fark etti gibi bakalim birgun arayla deniyecegim

Kantron otu bi fayda etmez o sadece sislik varsa eklem yerlerinde onu yumusatir ben suan bi krem kullanmiyorum elma sirkesini suyla karistrip geceleri suruyorum.birax acilma var gibi buvun limon suyu biraz su bir cay kasigi kadar karbonat ve elma sirkesi surdum fark etti gibi bakalim birgun arayla deniyecegim

Merhaba hoşgeldiz aramıza:eğlence:

LR ürünleri kullanıyorum canım. hayatımda hiç bu kadar fayda görmedim bir kremden. isterseniz üürnler hakkında yardımcı olabilirm.
İnsanların umutlarıyla oynamanın başka yolu şr hiçbir işe yaramıyor sanırım satışını yapıyorsunuz ondan bu şiddetli tavsiyeniz

Pharmaceris leke kremi gündüz ve gece ayrı ayrı aldım. Eczacı önermişti. Tamamen lekeleri geçirmedi ve güneş kremine rağmen lekeler hemen geri geldi.

X