Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kantron otu bi fayda etmez o sadece sislik varsa eklem yerlerinde onu yumusatir ben suan bi krem kullanmiyorum elma sirkesini suyla karistrip geceleri suruyorum.birax acilma var gibi buvun limon suyu biraz su bir cay kasigi kadar karbonat ve elma sirkesi surdum fark etti gibi bakalim birgun arayla deniyecegim
Nedir o doktor mu?İzmir yasemin amatoya bir gidecegim
Bnm gitmedigim denemedigim kalmadiiii n yazikki hep husranevet dermatolog
Ben denemedim ama bir arkadasim yaptirmisti beter olduKimyasal peeling ve laxer denediniz mi
cilt tipiniz nedir? benimde güneş lekelerim vardı. ve çok şükür geçridm:)pharmaceris kullanan var mı güneş lekeri için .bircok krem kullandım gecmedi doktor en son bunu verd
nasıll geçirdiniz acabaaa????cilt tipiniz nedir? benimde güneş lekelerim vardı. ve çok şükür geçridm:)
LR ürünleri kullanıyorum canım. hayatımda hiç bu kadar fayda görmedim bir kremden. isterseniz üürnler hakkında yardımcı olabilirm.nasıll geçirdiniz acabaaa????
İnsanların umutlarıyla oynamanın başka yolu şr hiçbir işe yaramıyor sanırım satışını yapıyorsunuz ondan bu şiddetli tavsiyenizLR ürünleri kullanıyorum canım. hayatımda hiç bu kadar fayda görmedim bir kremden. isterseniz üürnler hakkında yardımcı olabilirm.