• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi GNC hangi ürünlerinden Ne kadar fayda gördünüz..Paylaşalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.352
398
merhaba arkadaşlar ,
nereden ne alacağımızı neye güveneceğimizi şaşırdık.
biri proxeed diyor biri gnc diyor..

sizler eşinize hangi takviyeleri kullandırarak sperm kalitesi sayı ve morfolojide hatta hamile kalmada fayda sağladınız..

bu başlık altında toparlayalım ne dersiniz...

GNC L-ARGİNİN
GNC L-CARNİTİN
GNC COENZYME Q10
GNC MEGA MEN

vs vs vs gerçekten kullanıpta kimler faydasını gördü arkadaşlar..
lütfen yazalım kimse parasını çöpe atmasın.
proxeed herkes te işe yaramıyormuş..
tabi bunlarında yarayacağının garantisi yok
ama proxeed den daha hesaplıya geldiği kesin..

kimler kullandı haydi bakalım ..

GNC Coenzyme Q 10 50 mg 60 Kapsül 64,98
GNC L Carnitine 30 Kapsül 48,72
GNC L-Arginine 90 Tablet 51,97

bu ürünler şuanda bir sitede indirimde hemde güvenilir bir sitede
ortalama 2 aylık hatta argininde 3 aylık takviveyi 165 tl gibi bir rakama alabilirim
ama kimler kullandı fayda gördü merak ediyorum

sizlerde bu yolu denebilirsiniz..

hatta D duysal06 diye bir arkadaşımızda araştırmalarına dayanarak gnc ürünlerini tavsiye ediyor ..sağolsun..

ben birde kullananlar varmı varsa ne fayda gördü merak ediyorum

lütfen arkadaşlar kullananlar bilgilerini tecrübelerini yazsınlar bizlerde faydalanalım

Kimse yokmu bu konuya cevap veren yaa.o kadar cok baslik varki nereye bakacagima sasirdim..esimde sperm sayi ve hareketlilikte problem var cok acil destekleyici ilac alnamiz lazim ve biraz acele olmali..herkez bisiyler yazmis..subat sonu tup bebek dusunuyoruz..ve yurt disinda yasiyorum ilaclari turkiyeden getirecegiz..kullanip fayda goren varsa lutfen yazsinlarrr!!!!!!!!!

Kimse yokmu bu konuya cevap veren yaa.o kadar cok baslik varki nereye bakacagima sasirdim..esimde sperm sayi ve hareketlilikte problem var cok acil destekleyici ilac alnamiz lazim ve biraz acele olmali..herkez bisiyler yazmis..subat sonu tup bebek dusunuyoruz..ve yurt disinda yasiyorum ilaclari turkiyeden getirecegiz..kullanip fayda goren varsa lutfen yazsinlarrr!!!!!!!!!
merhaba ,uzun araştırmalarım sonunda GNC MEGA MAN adlı kapsülü aldık eşime 2 hafta önce ,ürün içeriği çok güzel arginine ,karnitin e vitamini çinko selenyum vs. erkeklerin ihtiyacı olan tüm besin ve vitamin bol miktarda var bu üründe ,benzer ürünlerle içerik miktarlarını tek tek inceledim kesinlikle daha yüksek içeriğe sahip ,ayrıca yabancı sağlık sitelerinden Maca bitkisinin üreme sağlığı üzerindeki güçlü etkilerini okudum,Türkiyede yeni tanınıyormuş ,orjinalini bulmak zor ama GNCnin Maca adında bir ürünü var biz onu da Amerika dan bir yakınımızda istedik gönderdi bu iki ürünükullanıyor eşim Maca bitkisini internette araştırırsan yeterli bilgiye ulaşırsın zaten ama güvenilir ve tanınmış firmalardan şaşma çünkü çok sayıda uyduruk ürün var piyasada, şifa olur inşallah hepimize...

merhaba arkadaşlar ,
nereden ne alacağımızı neye güveneceğimizi şaşırdık.
biri proxeed diyor biri gnc diyor..

sizler eşinize hangi takviyeleri kullandırarak sperm kalitesi sayı ve morfolojide hatta hamile kalmada fayda sağladınız..

bu başlık altında toparlayalım ne dersiniz...

GNC L-ARGİNİN
GNC L-CARNİTİN
GNC COENZYME Q10
GNC MEGA MEN

vs vs vs gerçekten kullanıpta kimler faydasını gördü arkadaşlar..
lütfen yazalım kimse parasını çöpe atmasın.
proxeed herkes te işe yaramıyormuş..
tabi bunlarında yarayacağının garantisi yok
ama proxeed den daha hesaplıya geldiği kesin..

kimler kullandı haydi bakalım ..
SAKIN SAKIN KULLANMIYIN 6 AY KULLANDIK HİÇMİ HİÇ FAYDASI YOK HEM BAZI ÜRÜNLERİ BOZUK CIKIYO İLAÇI İLAÇ KABINA KOYUYORUM EŞİM ALIP İŞE GİDİYO İÇEMİYORUM TOZA DÖNÜŞÜYO DEDİ BİDE BAKTIM KUTUNUN İÇİ HEP ÖLE SONRA DOKTORA DEDİM KESTİ GNC ARADIM İLAÇLARI TOPLATTILAR DEDİ PROBLEM CIKMIŞ DEDİ EE BENDE SALAK KIZ BİZE NİYE HABER VERMEDİNİZ DEDİM ARIYCAKTIK DEDİ.ARKADAŞLAR BUNLARA KANMAYIN İNANIN BUNA VERECEGİNİZ PARAYA GİDİN AKTARA 1KİLO BALIN İÇİNE POLEN ARISÜTÜ KECİBOYNUZU TOZU DAHA BİŞEYLER KATIYOLAR HİÇ DEGİLSE ZARARI YOK HEM DAHA FAYDALI.6 AY KULLANDIK YA HİÇMİ BİYERDE FAYDAA ETMEZ.BİDE ANTİOKSİDAN ALIN EŞİNİZE ODA MESELA AHMET MARANKİ,İBRAHİM SARAÇOGLU BUNLARIN SİTELERİNDE VAR BURDAN ARAŞTIRIN.

Cok saol canim cevap yazdigin icin..tadaviye uzun bir aradan sonra baslamaya karar verdik..yillardir bu tur sitelere bakmadim bile..cok faxla seyler degismis..8 yil evvel sadece keciboynuzu kürü yapmistik..o da fayda etmemisti..bu tur bitkisel takviyeler yoktu ya da biz bilmiyorduk..kullananlardan cevap bekledim ama kimde yaxmadi..baska basliklara bakiyorum orada yazmislar..bende GNC mega men siparisi verdim ..L Arginin..L karnitin de siparis ettik..kendimede folik asit siparis ettim..insallah Allahin izniyle fayda goruruz..seninde mi esinde problem???

merhaba ,uzun araştırmalarım sonunda GNC MEGA MAN adlı kapsülü aldık eşime 2 hafta önce ,ürün içeriği çok güzel arginine ,karnitin e vitamini çinko selenyum vs. erkeklerin ihtiyacı olan tüm besin ve vitamin bol miktarda var bu üründe ,benzer ürünlerle içerik miktarlarını tek tek inceledim kesinlikle daha yüksek içeriğe sahip ,ayrıca yabancı sağlık sitelerinden Maca bitkisinin üreme sağlığı üzerindeki güçlü etkilerini okudum,Tü
Kimse yokmu bu konuya cevap veren yaa.o kadar cok baslik varki nereye bakacagima sasirdim..esimde sperm sayi ve hareketlilikte problem var cok acil destekleyici ilac alnamiz lazim ve biraz acele olmali..herkez bisiyler yazmis..subat sonu tup bebek dusunuyoruz..ve yurt disinda yasiyorum ilaclari turkiyeden getirecegiz..kullanip fayda goren varsa lutfen yazsinlarrr!!!!!!!!![/QUOTE
rkiyede yeni tanınıyormuş ,orjinalini bulmak zor ama GNCnin Maca adında bir ürünü var biz onu da Amerika dan bir yakınımızda istedik gönderdi bu iki ürünükullanıyor eşim Maca bitkisini internette araştırırsan yeterli bilgiye ulaşırsın zaten ama güvenilir ve tanınmış firmalardan şaşma çünkü çok sayıda uyduruk ürün var piyasada, şifa olur inşallah hepimize...

hiloise saol cevabin icin..tlf giriyorum ve bir anda karisiyor site yada ben kullanamiyorum..farketmeden yanlis yere yaziyorum ve nereden siliniyor hala bulamadimmmmm????

Back