• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

glukophage kullanmaya başladım

ozzzge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
33
2
86
44
Ankara
arkadaşlar bende pko var.klomen kullandım bir kutu yumurtam büyümemiş.kullanmadan öncede 5 mm idi,kullandıktan sonrada 5 mm çıktı.moralim çok bozuldu.doktorum şimdi glıkophage başladı.bu yumurta nasıl büyüyecek.doktorum normal bir pko da 1 kutu yeterli geliyo.sen istisnasın dedi.yumurtam nasıl büyüyecek bilmiyorum.klomeni günde 2 kullanmıştım.önümüzdeki ay günde 3 kullanırsın dedi.yine büyümeyecek gibi geliyo.ne yapmalıyım bilmiyorum:((

selam arkadasım bu ılac insulın dırencını ayarlamak ıcın kullanılıyo yanı genelde seker hastalarının kullandıgı bır ılac ama pko olan bayanlara da verılıyor . bende de pko var 1 senedır glukofen kullanıyorum gunde 2 tane benım adetlerım cok duzensızdı 40 45 gunde oluyordum vede klomen kullanmama ragmen yumurtalarım 16 mm zor oluyordu .bu ılacı kullanmaya basladıgımdan berı 28 gunde adet olmaya basladım benım ıcın mucıze bısey vede klomenle bırlıkte kullanınca 2-3 yumurtam oluyordu ama malesef gebe kalamadım senağlama ılac bede cok ıse yaradı sende aksatmadan kullan faydasını goreceksın.

arkadaşlar bende pko var.klomen kullandım bir kutu yumurtam büyümemiş.kullanmadan öncede 5 mm idi,kullandıktan sonrada 5 mm çıktı.moralim çok bozuldu.doktorum şimdi glıkophage başladı.bu yumurta nasıl büyüyecek.doktorum normal bir pko da 1 kutu yeterli geliyo.sen istisnasın dedi.yumurtam nasıl büyüyecek bilmiyorum.klomeni günde 2 kullanmıştım.önümüzdeki ay günde 3 kullanırsın dedi.yine büyümeyecek gibi geliyo.ne yapmalıyım bilmiyorum:((

canım bende klomen kullandım 5 gün benimde yumurtalarım gelişmedi.şimdi bende glupcophage kullanıyorum adetimden 7 gün geçti test yaptım negatif ..ben adetin 2.günü iğnelere başlıcam bakalım..ama biz pkolular için glucophage altın değerinde bir ilaçhihoyyyt

Back