erkans35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2009 137 0 43 28 Aralık 2009 Konu Sahibi erkans35 #1 arkadaslar 5 gündür bu ilacı kullanıyorum ama felaket mide bulantım var karın agrısı ishal ilacıda içmem gerekiyor aynı şikayette bulunanlar varmı?
arkadaslar 5 gündür bu ilacı kullanıyorum ama felaket mide bulantım var karın agrısı ishal ilacıda içmem gerekiyor aynı şikayette bulunanlar varmı?
pembe_patik annişinin kuzusu Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2009 4.287 2 28 Aralık 2009 Konu Sahibi erkans35 #2 erkans35 .!.: arkadaslar 5 gündür bu ilacı kullanıyorum ama felaket mide bulantım var karın agrısı ishal ilacıda içmem gerekiyor aynı şikayette bulunanlar varmı? Genişletmek için tıkla... bende içiyorum cnm o ilacı sabah akşam ilk hafta öle oluyo ama sonra alışıyosun bana artık etki etmiyoo
erkans35 .!.: arkadaslar 5 gündür bu ilacı kullanıyorum ama felaket mide bulantım var karın agrısı ishal ilacıda içmem gerekiyor aynı şikayette bulunanlar varmı? Genişletmek için tıkla... bende içiyorum cnm o ilacı sabah akşam ilk hafta öle oluyo ama sonra alışıyosun bana artık etki etmiyoo
erkans35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2009 137 0 43 28 Aralık 2009 Konu Sahibi erkans35 #3 yemek yiyemez oldum yemeği görünce bile midem bulanıyor inşallah işe yarar bari
elixsir Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 3.918 19 28 Aralık 2009 Konu Sahibi erkans35 #4 gulukofen alıyorum bendede aynı bügün içmedim içsemmi içmesemmi bilemiyorum sbahları değilde aksamaları midem cok fena oluyo
gulukofen alıyorum bendede aynı bügün içmedim içsemmi içmesemmi bilemiyorum sbahları değilde aksamaları midem cok fena oluyo
pembe_patik annişinin kuzusu Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2009 4.287 2 28 Aralık 2009 Konu Sahibi erkans35 #5 elixsir .!.: gulukofen alıyorum bendede aynı bügün içmedim içsemmi içmesemmi bilemiyorum sbahları değilde aksamaları midem cok fena oluyo Genişletmek için tıkla... iç cnm sakın bırakma bırakırsan alışamassın sonraa bana az etki ettii sonra düzeldi
elixsir .!.: gulukofen alıyorum bendede aynı bügün içmedim içsemmi içmesemmi bilemiyorum sbahları değilde aksamaları midem cok fena oluyo Genişletmek için tıkla... iç cnm sakın bırakma bırakırsan alışamassın sonraa bana az etki ettii sonra düzeldi
pembe_patik annişinin kuzusu Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2009 4.287 2 28 Aralık 2009 Konu Sahibi erkans35 #6 erkans35 .!.: yemek yiyemez oldum yemeği görünce bile midem bulanıyor inşallah işe yarar bari Genişletmek için tıkla... bana dr kilo vermene yardım eder dedi amaa tık yokkk valla bide serophene içiyorum bennn
erkans35 .!.: yemek yiyemez oldum yemeği görünce bile midem bulanıyor inşallah işe yarar bari Genişletmek için tıkla... bana dr kilo vermene yardım eder dedi amaa tık yokkk valla bide serophene içiyorum bennn
Karxixnca Kxixz Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2007 552 26 42 28 Aralık 2009 Konu Sahibi erkans35 #7 o ilacı muhakkak kullan yemekten sopnra al mide bulantısı yapmasın mide bulantısının sebebi kan şekeri düşüklüğü
o ilacı muhakkak kullan yemekten sopnra al mide bulantısı yapmasın mide bulantısının sebebi kan şekeri düşüklüğü
B batarang Guru Kayıtlı Üye 4 Nisan 2007 451 3 29 Aralık 2009 Konu Sahibi erkans35 #8 arkadaşlar ben ilk kullandığımda adetlerim ve yumurtlamam düzelmişti.ama şimdi hiçbiri düzgün değil,neden acabasenağlama
arkadaşlar ben ilk kullandığımda adetlerim ve yumurtlamam düzelmişti.ama şimdi hiçbiri düzgün değil,neden acabasenağlama
pembe_patik annişinin kuzusu Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2009 4.287 2 29 Aralık 2009 Konu Sahibi erkans35 #9 batarang .!.: arkadaşlar ben ilk kullandığımda adetlerim ve yumurtlamam düzelmişti.ama şimdi hiçbiri düzgün değil,neden acabasenağlama Genişletmek için tıkla... ne bilim cnm düzenli kullanmıyomusunn bi doktora göründünmüü ben 3 aydır kullanıyorumm
batarang .!.: arkadaşlar ben ilk kullandığımda adetlerim ve yumurtlamam düzelmişti.ama şimdi hiçbiri düzgün değil,neden acabasenağlama Genişletmek için tıkla... ne bilim cnm düzenli kullanmıyomusunn bi doktora göründünmüü ben 3 aydır kullanıyorumm
mirage1983 Ikizanasi :) Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2009 9.147 3 40 29 Aralık 2009 Konu Sahibi erkans35 #10 Benımde dÜzensız canım 4 ay oldu kullanalı galıba glukofenı ama bu ay Çok dÜzensız