• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Glukofen kullanıp hamile kalan?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sibelsibel06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
280
71
98
42
Pcoluyum ve glukofen kullanmaya başladıktan 1 ay sonra hamile kaldım dış gebelik yaşadım.. tekrar kullanmak istiyorum.. kesin bu ilaçlamı hamile kaldım bilmiyorum ama bu ilaçla hamile kalan var mı??

ben 3 haftadır kullanıyorum şuan hamile değilim, ama bu ilaç yumurta kalitesini arttırıyor muhakkak fayda saglar . etkisi 3 aydan sonra başlar dedi doktorum

ben 3 haftadır kullanıyorum şuan hamile değilim, ama bu ilaç yumurta kalitesini arttırıyor muhakkak fayda saglar . etkisi 3 aydan sonra başlar dedi doktorum
Teşkkrler..Sabah akşammı alıyosun? Bu ilaç benim düzenli regl olmamı sağlamıştı düzensiz çünkü fartusal bile işe yaramıyo bende bu ilaç düzenlemişti.. faydasını zararını görenler yazabilir mi?

rica ederim. günde 1000 mg alıyorum tek kapsül. benimde adetlerim düzensiz pco var, adetleri düzenlediğini doktorumda söylemişti. bu ilaç benim şeker isteğimi inanılmaz kesti. insülin direncini düzenlediği için sanırım. ilaca başladıgımdan beri hiç şeker tüketmedim. ilaç gebeliktede kullanılıyormuş düşüge engel oluyormuş

rica ederim. günde 1000 mg alıyorum tek kapsül. benimde adetlerim düzensiz pco var, adetleri düzenlediğini doktorumda söylemişti. bu ilaç benim şeker isteğimi inanılmaz kesti. insülin direncini düzenlediği için sanırım. ilaca başladıgımdan beri hiç şeker tüketmedim. ilaç gebeliktede kullanılıyormuş düşüge engel oluyormuş
Aynen benimde canım tatlı çekmio hiççç Süperr sevindim daha bi aydınlandım devam kullanmaya

Kizlar merhaba bende peko hastasiyim tedaviye basladim klomen catlatma ignesi oldum banada doktir bu ilacran verdi 10 gundur iciyirum midem bulaniyor kusuyirum hic bisey yiyemiyorum sizce normalmi cok kotuyum

Back