Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha dün ugrasiyodun gebelik için son haftaya gelmişsin bile masallah darısı bize. Bana da dualarını esirgeme olur mu. Sende sağlıkla al kucagina minnosunu öyle özeniyorum ki bi gün bende hamile kalabilecek miyim cook merak ediyorumGlukofen tek basina gebelik saglamaz ama insulin direnci olanlarda yumurtalar catlamaya direncli olur bu da gebeligi zorlastirir
Goukofen insulin direncini dusurur, insulin direnci dusunce yumurtanin dis yuzeyindeki catlama direnci duser, dolayisiyla yumurtlama ve hamile kalma veya spermlerin yumurta icisine girisi kolaylasir
Glukofen dolayli olarak gebelige yardimci olabilir diyebiliriz:)
Allah razi olsun rabbim tez vakitte nasip etsin insallah.Canım daha dün ugrasiyodun gebelik için son haftaya gelmişsin bile masallah darısı bize. Bana da dualarını esirgeme olur mu. Sende sağlıkla al kucagina minnosunu öyle özeniyorum ki bi gün bende hamile kalabilecek miyim cook merak ediyorum
Kuzum inan atacağım yere daha üstüne gidiyorum çok üzülüyorum nasıl olacak bilmiyorum nasıl kafamı rahat bırakırım çünkü bu ay femara kullandım illa ki insan düşünüyo oldu mi olacak mı rüyalarım Bile bunun üzerine kurulu artik. Öyle gerçek oluyorlar ki uyanınca duş kırıklığına uğruyorum oturup düşünüyorum bi süre ayyy ne biliyim yine duygulandım bak doldu gözlerim burnumda akiyo gribimAllah razi olsun rabbim tez vakitte nasip etsin insallah.
Evet ay hamile kalir miyim ay ya kalamazsam derken surpriz oldu cidden. Anladigim su ki kafan ne kadar rahatsa o kadar rahat kaliyor insan hamile... bak ben kafayi siyiracaktim ya hamile kalamazsam diye, ev tasiyorduk yogunduk kafam herseyle o kdar doluydu ki xoxuk dusunecek halim yoktu, kaldiki iliskiye girecek vaktimiz bile yoktu:) onca adet duzensizligi yumurtlama sorununa ragmen hic hesap kitap yapmadan koskoca 1 ayda sadece bir defa yasanan bir birliktelikten oldu bu bebek... ne ovulasyon takip ettim ne hamile kalmak icin pozisyon denedim aklimda bile yoktu cocuk olayi... eger cocuk icin ugrasip gun kovalasaydim kesin hala tirmaliyor olurdum...
Sakin bozma moralini, rabbim yazmistir vaktini bekliyordur o minikte... kafandan ne kadar atarsan o kdar kolay olacagini sakin unutma...
Bak iki defa hamile kaldim, ikisinde de cocuk aklimin kosesinde bile yoktu. Hatta ilk hamileligimde ogrenince napicam ben simdi cocuk nerden cikti siye aglamistim....Kuzum inan atacağım yere daha üstüne gidiyorum çok üzülüyorum nasıl olacak bilmiyorum nasıl kafamı rahat bırakırım çünkü bu ay femara kullandım illa ki insan düşünüyo oldu mi olacak mı rüyalarım Bile bunun üzerine kurulu artik. Öyle gerçek oluyorlar ki uyanınca duş kırıklığına uğruyorum oturup düşünüyorum bi süre ayyy ne biliyim yine duygulandım bak doldu gözlerim burnumda akiyo gribim![]()
Bunu bende çok iyi biliyorum başkasına da teselli verirken bunları söyledim hep ama kendime gelince anlatamıyorum işte çok yıpratıcı bi süreç ama atcam aklımdan inşallah örgüm vardı ona devam ederim olmadi yada başka bişeyler bulurum insallah Rabbim yardım etsin nasio etsin bana ve isteyen herkese mucize haberimizi almayi nasip etsin aminnnn...Bak iki defa hamile kaldim, ikisinde de cocuk aklimin kosesinde bile yoktu. Hatta ilk hamileligimde ogrenince napicam ben simdi cocuk nerden cikti siye aglamistim....
Halbuki doktorlar bana kolay hamile kalamAzsin mutlaka tedavi gerekir demisti, sartlar uygun degildi cunku hamile kalmaya ama cok sukur kafa rahatligi yetti. Tabi birde rabbim kismet edecek o en onemlisi....
Sen kafani mesgul edecek birseyler bul, baska turlu olmaz cunku