glucophage kullanip hamile kalan var mı

ozed_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
478
58
Yaklaşık 6 aydır glucophage kullaniyorum cunku pco var bende kilo da veriyorum ama hala gebelik yok glucophage kullanip hamile kalan oldu mu olduysa ne kadar sürede gebe kaldınız

cnm merhaba , bende pkos 'luyum , yumurtalarım gelişmio inatcılar, bana da dr um glucophage verdi 3 aydır içiyorum ama 1 aydır korunmuyoruz, kilo bende verdim bi 5 kilo falan , adetlerin düzenli geliomu cnm ? yaşta önemli ben 28 yasındayım sen?

bide spor yapıomusun?

Merhaba hamile kaldınız mı glucophage kullanıyorsunuz sanırım. bende 4aydr kullanıyorum onceden adetlerm düzenli değildi şimdi maşallah 3aydr düzenli. Lütfen cevap yazın tedavınız ne şekilde ilerliyor

cnm o arkadaş benim topicten arkadşım kaldı hamile geçen ay ama bisüredir gelemiyo kk ya sana bilgi vereyim dedim bende görünce :)

cnm o arkadaş benim topicten arkadşım kaldı hamile geçen ay ama bisüredir gelemiyo kk ya sana bilgi vereyim dedim bende görünce :)
Teşekkür ederim çok sevindim gerçekten :) bende hamile kalmak istiyorum böyle okuyunca umut oluyo bana

1hafta tam 4ay olacak ilacı kullanalı. Peki arkadaşınız kaçıncı ilaç kullanmasında hamile kaldı kaçıncı ayda
BURAYA MAYISTA YAZMIŞ 3 AYDIR KULLANIYOMUŞ OZAMAN EKİMDE KALDIĞINA GÖRE 8 AYDIR KULLANIYODU BELLİ OLMAZ BU DURUMLAR KİŞİDEN KİŞİE DEĞİŞİR BELKİ SEN DAHA ÖNCE KALIRSIN:)

BURAYA MAYISTA YAZMIŞ 3 AYDIR KULLANIYOMUŞ OZAMAN EKİMDE KALDIĞINA GÖRE 8 AYDIR KULLANIYODU BELLİ OLMAZ BU DURUMLAR KİŞİDEN KİŞİE DEĞİŞİR BELKİ SEN DAHA ÖNCE KALIRSIN:)
İnşallah ya hayatta en çok istediğim şey bu Allahım şükür herşeyim var tek istediğim hayırlı sağlıklı bi evladımn olması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…