• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

glucophace kullanıpta adet olamayan varmı???

xoxzlem147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2007
394
1
96
40
İstanbul
arkadaşlar aranızda glucophace kullanıpta buna rağmen adet olamayan varmı?? ben 4,5-5 aydır kullanıyorum, 4 ay düzenli 30-33 günde oldum ama bu ay 38.günüm ve hala olmadım. acaba normalmi yoksa bu pko yine ilerledimi merak ediyorum?? yazarsanız çok sevinirim

arkadaşlar aranızda glucophace kullanıpta buna rağmen adet olamayan varmı?? ben 4,5-5 aydır kullanıyorum, 4 ay düzenli 30-33 günde oldum ama bu ay 38.günüm ve hala olmadım. acaba normalmi yoksa bu pko yine ilerledimi merak ediyorum?? yazarsanız çok sevinirim

canım banada drum verdi bu ilacı bende pko yok sadece senede 1-2 birkaç gün gecikiyordu adetim. ama fazla kilom vardı dr o yüzden vermişti bana yumurtlamaya yada adete direk bir etkisi varmıymış inan bende bilmiyorum.

canım bende de pko var,şubattan bu yana kullanıyorum..tam 4 ay oldu ve ben sadece 2 kere regl oldum..bildiğim kadarıyl zaten adet düzenleme anlamında bir etkisi yok bu ilacın..kandaki inüsilin dengesini düzenliyor ve kilo kontrolu sağlıyor..yani ben böyle biliyorum..Allah şifa versin canım.. :Saruboceq:

canım bende de pko var,şubattan bu yana kullanıyorum..tam 4 ay oldu ve ben sadece 2 kere regl oldum..bildiğim kadarıyl zaten adet düzenleme anlamında bir etkisi yok bu ilacın..kandaki inüsilin dengesini düzenliyor ve kilo kontrolu sağlıyor..yani ben böyle biliyorum..Allah şifa versin canım.. :Saruboceq:

çok sağol canım içimi rahatlattın. benim adetlerimi 4 aydır çok güzel düzenledi bu ilaç ama demekki bi süre sonra etkisiz kalıyor. bana doktor adet düzenlemesi için vermişti.gerçekten de düzene sokmuştu ama bu ay şaştı yine işte. benim 5 kg fazlam var ama ilaca başladığımdan beri hala veremedim. Allah hepimize şifa versin inşallah.

Bana da insülün dengesi için vermişti doktorum hala da kullanıyorum ama benim adetler genelde gelmez ilaçla getiriyorum düzeleme anlamında bana etkisi olmadı

pkos hastalarındaki östrojen dengesizliğinin en büyük sebebi çevresel yağ dokusudur. çevresel yağ dokusunun da pko'daki en önemli sebebi insülin duyarsızlığıdır. doktorunuz olayın temeline yönelik bir ilaç vermiş. glucophage'ın içindeki metformin insülin duyarlılığını arttırır ve kilo vermeye yardımcı olur, ancak pko'daki adet düzensizliğinin tek sebebi insülin duyarsızlığı ve kilo olmadığı için bir tek glucophage ile çok düzenli adet görmeyi beklemek fazla iyimser olur. buyrunnnnnnnnn

arkadaşlar teşekkür ederim içimi rahatlattınız. ben hep düzenler diye düşünmüştüm. o yüzden tedirgin oldum ama 40.günde adet oldum yine çok şükür. bende tam olarak olmasa da işe yaradı demekki.

Back