Glomus karotid

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GNZ

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
394
4
296
İstanbul
Merhaba arkadaslar böyle birşey duyan varmı?Glomus karotid kısaca sole anlatayım bogazda kulak memesının alt kısmına dogru bogazda şişlik şah damarına yapısık iyi huylu bir kitle bu veya buna benzer kitleler ile ilgili bilginiz varmı?

geçmiş olsun..acil şifalar dilerim.benim de 8 aydır geniz bölgemde ağrılı bir akıntı var.çok rahatsız ediyor.bir çok doktora gittim.tetkikler yapıldı sebebi ve çözümü belli değil maalesef

geçmiş olsun..acil şifalar dilerim.benim de 8 aydır geniz bölgemde ağrılı bir akıntı var.çok rahatsız ediyor.bir çok doktora gittim.tetkikler yapıldı sebebi ve çözümü belli değil maalesef

Tesekkur ederım ben amelıyat oldun yaklasık 4 yıl önce rısklı bır amelıyat bolgesınden dolayı ve her doktor yapamıyor bu amelıyatı cok nadır bır durum oldugundan prof.lar amelıyat edebılıyorlar bu durumu.buraya yazmamın sebebı bu durumda olan arkadaslar varsa kesın tanı koyulmus yazarlarsa bılgılerımı paylasır yardımcı olmak ısterım cunku bi 4 sene once boyle bırsey hıc bılınmezken sımdı sımdı yayılıyor gıbı ki aynısı annemde mevcut suanda..sızede cokgecmıs olsun inş onemli bırsey degıldır ve cabucak gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…