• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Gliss yıpranmıs saçlar için ultimate repair

cecoo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
30
0
16
İstanbul
yıllardır sampuanını değistirmeye korkan biriydim bi gün dusta kenarda mazlum gibi bakan glissi g ördüm böyle tanıstım bi kutuyu annemle birlikte bitirdim çok memnun kaldık tam 3 sene öncesi tabi o zamanlar turuncu vardı kullandım o günden bugüne bidaha vazgecemedim sonra kozmetik markette yeni çıkan iyahını gördüm bu daha etkilidir diye düsünemeden heyecandan bağırmısım rezillik :) onu kullanmaya basladım zaten glissle bakımı tamamken bide ona gecince banyoda ince telli saçlarım yumusacık oldu daha krem kullanmadan ellerim saçlarımın arasından kayıp gitti kreme gelince glissin parfümleriyle oldum olası yıldızım barışmamıstır. ama krem sampuana göre daha iyi kokuyo büskivi gibi biraz yıllarca kullan kullan iyice alıstı saçlarım girdiğim ortamlarda aldığım tepki saçlarını bana versene oldu. uzundurda ayrıca göbek deliğimden 3 santim falan asağıda :) gün geldi ben daha hızlı uzasın diye bioblas sarmasık özlü aldım. oda kazık gibi yaptı uzamadı 1.5 kutu bitirdim sonra birinin bu saçları döküyo demesiyle aldığım 4 kutuyla ortada kalarak bıraktım onlara ne oldu bilmiyorum mahcup bi sekilde glisse döndüm tekrrar yumusamasıda yaklasık 3 ayımı aldı doğustan masalıdır saçım sürekli düzleştirdiğim için kırıklarım var baya yanıkta ayrıca yinede çok yumusak :)

Back