• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri gliss ürünleri ve kabarıklık sorunu

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

paramore_decode

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
23
0
86
İzmir
yha kızlar benim saçlarım çok kabarık gür dalgalı ve uzun ne ararsan var türünden:kedi:her bisi kullandım köpük çeşit çeşit saç kremleri doğal yollar şampuanımın içine bal bile kattm bana mısın demedi:umursamaz: yine saç kremim biraz fayda ediyo saçımı kurutmuyorum örüp kendi haline bırakıyorum biraz düzeliyo :delphin: ama saçımı balıyıp topuz yapmaktan bktm aslında saçımın çok gsl dalgaları wr ama kabarıyo senağlama artık saçıma bi ton para wrmektn bktm gliss deneyen wr mı ona göre alcm işe yarıoms diyo dydm ltfn yrdm edin saçımı sıfıra wrcm o olck alay konusu olmaktan bktmsenağlama bu gidişle saçlarım süpürge çalısından beter olck-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

gliss elektriklenme yapıor canm.son şişe bitsin başka şampuana geçeceğim.ilk baslar mukemmel,ama gittikçe yağlandırmaya da başladı ve saçlarım tel tel koparak dokuluyor.

canım az önce duştan çıktım.. son bir senedir gliss in 5 farklı şampuanını kullandım.. (farklı zamanlarda tabi)... hiçbirisi elektriklenmeyi gidermedi, hatta arttırdı bazıları...

şuan aynaya bakasım yok, koyun şeysi gibi duruyo saçlarım :)

ki maskelerini falan da aldım, spreylerini yine de yok işe yaramadı...

yani gliss düşünme derim ben canım, bi faydası yok elektriklenmeye..

Back