• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler GLISS serisi ya da başka ne kullanırsam kabarmayı önlerim?

DepResiFPoLyaNa

A$qıM ^ sErCan'ım ^
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
220
0
46
İzmir
Banyodan ÇıkTıkdan sonRa saçLarımm kabaRıyooR kaTLarım kabarıyo maT iğrenÇ bir görünümü oLuyor yaa yağmuR faLan deysin saçLarıma direk kabarıyo kıLçın kıLçın oLuyoo nemLi havaLardan Fön TuTmuyor saçIm resmen evDe önLerime çekiyorum sadece dıŞarı çıkTığımda dalGaLı oLduğu içinn hemen kendi düzenine döNüyo parLamıyo saçLarım faLann gLıssden şeyLerde önerebiLirsinizzz tAPİİ benim gibi böle saçLarı ve kuLLandığı bi taKım şampuandır kremdir serumdur kuLLanan yardım ederse çok memnun oLucammm :(:( saçLarım hafif daLgaLıdr Ne kaLın teLLi nede ince teLLi boyaLıı BiTkiseL boyayLa yaRdımLarını bekLiyorum şimdiden TeşekkürLer turkbayragi

kabarmayla ilgili sorunu olan çok var bende bunlardan biriyim forumda da bunla ilgili çözümler var
ama şunu söliim ben çok şey denedim o gliss in spreyleri fayda etmedi kabarmaya
mavi su fayda etmedi
schwarzkopt un serumunu aldım etki etmedi
adını bilmediğim bi serum almıştım yağ gibiydi o çok iyi geldi bidaha bulamadm
avon un elektriklenme önleyici serumu var o fena değil avon un yeşil serumunuda kullandım o da fena değildi. b onları dene istersen. kesmezse john frieda filan deneyerimseniben

kabarmayla ilgili sorunu olan çok var bende bunlardan biriyim forumda da bunla ilgili çözümler var
ama şunu söliim ben çok şey denedim o gliss in spreyleri fayda etmedi kabarmaya
mavi su fayda etmedi
schwarzkopt un serumunu aldım etki etmedi
adını bilmediğim bi serum almıştım yağ gibiydi o çok iyi geldi bidaha bulamadm
avon un elektriklenme önleyici serumu var o fena değil avon un yeşil serumunuda kullandım o da fena değildi. b onları dene istersen. kesmezse john frieda filan deneyerimseniben

Baya Çok şeY denemişin TeşekküR ederim Bi deniYem bakaLım a.s.

Banyodan ÇıkTıkdan sonRa saçLarımm kabaRıyooR kaTLarım kabarıyo maT iğrenÇ bir görünümü oLuyor yaa yağmuR faLan deysin saçLarıma direk kabarıyo kıLçın kıLçın oLuyoo nemLi havaLardan Fön TuTmuyor saçIm resmen evDe önLerime çekiyorum sadece dıŞarı çıkTığımda dalGaLı oLduğu içinn hemen kendi düzenine döNüyo parLamıyo saçLarım faLann gLıssden şeyLerde önerebiLirsinizzz tAPİİ benim gibi böle saçLarı ve kuLLandığı bi taKım şampuandır kremdir serumdur kuLLanan yardım ederse çok memnun oLucammm :(:( saçLarım hafif daLgaLıdr Ne kaLın teLLi nede ince teLLi boyaLıı BiTkiseL boyayLa yaRdımLarını bekLiyorum şimdiden TeşekkürLer turkbayragi

saçlarını düz kullanmak mı istiyorsun dalgalı kullanmayı denedin mi hiç ben çok savaştım kabarıklığıyla olmadı geçmiyor.Artık kabarık kullanmayı tercih ediyorum joleyle ve gliss sıvı saç kremiyle perma yapılmış gibi oluyo ilk görenler permanı nerede yaptırdın diye soruyorlar :9: .Ayrıca gliss saçları süper parlatıyor.

glisten bende memnun kaldım özellikle düzleştirici veya maşalamayı kullanmadan önce bi sürüyodum saçım sürekli elimde olurdu hatta genede bozulmazdı

Back