Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kullanıyorum,yeni başladım sayılır. Şimdilik memnunum, yumuşak yapıyor saçları..Benim saçlarım ince telli ve çabuk kırılan bir yapıda olduğu için gliss serisi bana çok iyi geliyor. İlk sarı şeffaf şişede olanını kullanmıştım,çabuk kırılan uzun saçlar için olanını.. çok iyi gelmişti, çabuk uzadı. Normalde çabuk uzamaz. Arada pantene de kullandım. Onun da doğal sentezini tavsiye edebilirim. Yalnız bu pembe glissten önce yanlışlıkla çok yıpranmış saçlar için olan besleyici yağlı olanını almıştım. Onu tavsiye etmiyorum, çünkü çok ağırlaştırıyor. Fazla yağlı olduğu için yağlandırıyor saçı.Ama saçlarım beslendi o ayrı
Ben gliss bi kere kullandım kahverengi şişede olanı saçımı döktü ve çok ağırlaştı bunun kokusu çok güzel geldi aldım bi de benim saçım elektrikleniyo umarım gerçekten pürüzsüz yapar