- 1 Mart 2012
- 1.028
- 28
- 373
canım ben şahsen uçları onarıcı bişiler arayışındayım eğer seninde kullanma sebebin buysa yada iyi gelirse haber verirsen sevinirim..
benim siparis ettiklerimde sacı komple onarıcı john friedanın kremleri canm etkılı olcagını dusunuorm bakalm =)
tmm canım sağol aklımda bulunsun..uygulayacağım bakımlar iyi gelmezse birde bunu denerim..
benim sacım sarı oldugu için sarı sac için olanını sectım acıklamaında bu yazıo
Sarı Tonlardaki Saçlara Özel Hacim Kazandıran Kalınlaştırıcı Bakım Maskesi
İçeriğindeki patentli Light Enhancers teknolojisi ile ince telli ve zayıf saçlara hacim ve dolgunluk kazndırmaya yardımcı olur. Sarı tonlardaki saçlara özel geliştirilmiş hafif förmülü ışığı daha iyi yansıtarak, saçların canlı ve parlak görünmesini destekler.(Diğer saç renklerinin de kullanımına uygundur.
diger üründe John Frieda Full Repair Onarıcı Bakım Maskesi 150 ml
benim sacım sarı oldugu için sarı sac için olanını sectım acıklamaında bu yazıo
Sarı Tonlardaki Saçlara Özel Hacim Kazandıran Kalınlaştırıcı Bakım Maskesi
İçeriğindeki patentli Light Enhancers teknolojisi ile ince telli ve zayıf saçlara hacim ve dolgunluk kazndırmaya yardımcı olur. Sarı tonlardaki saçlara özel geliştirilmiş hafif förmülü ışığı daha iyi yansıtarak, saçların canlı ve parlak görünmesini destekler.(Diğer saç renklerinin de kullanımına uygundur.
diger üründe John Frieda Full Repair Onarıcı Bakım Maskesi 150 ml
kızlar şu seri hakkında neler düşünüyosunuz kullanan vardır muhakkak ben alıcam ama
yaramazsa diye bi kuşku hep var içimde bide sizlerden yorum alayım dedim
Eki Görüntüle 601459 Eki Görüntüle 601456 Eki Görüntüle 601458
Şuan şampuanını kullanıyorum. İlk defa Gliss'in bir şampuanının kokusunu beğendim ve şampuanından çok memnun kaldım saçlarıma iyi geldi.
kızlar şu seri hakkında neler düşünüyosunuz kullanan vardır muhakkak ben alıcam ama
yaramazsa diye bi kuşku hep var içimde bide sizlerden yorum alayım dedim
Eki Görüntüle 601459 Eki Görüntüle 601456 Eki Görüntüle 601458
bende siyah ve sarı arasında kaldım acaba siz kullandınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?