gliss i ben kullundım canım kesinlikle tavsiye ederim.cok güzel yıpranmayı cok aza indiriyorarkadaşlar ben gliss hasas kuru ve yıpranmış saçlar (pembe) olanını kullanıyorum her bakımdan çok güzel yumaşacık ve parlak yapıyor fakat bende kepek yaptıuzun süredir kullandığım şampuanımı değiştirdiğimden mi yoksa glissden onu pek çözemedmm kullanalarda böyle bir sorun oldu mu acaba yardımcı olursanız sevinirim...:) şimdiden teşekkürler..
ben siyah olan spreyini yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, 3 kat keratin içeriyormuş. saçlarım çok kolay taranır oldu..
elseve arginin mi yoksa gliss mi kullanıyosn canım:26:
gliss kullanıyorum cnm:)
çok yıpranmış ve kuru saçlar için yazıyor üstünde. bunun aynısı canım
Eki Görüntüle 571921
bu mu saç döküyormuş acaba anlamadım ben yeni başladım bbuna eğer saç döküyosa kullanmıyım :44:
sanırım bu canım ultimate repair demişti arkadaş çünkü ama mevsimseldir dedik ondanda olabileceğini kabullendi o yüzden senide etkilemeyim şimdi:44:
Glissin kırmızı kutuda olanını kullanıorm dus sonrası duru saca suruorum ve yıkıorm tekrar cok duzel yumusatıo sacı ve parlaklık verıo.. ve kuaforum john friedanın urunlerını onermıstı smdı onları sıpariş ettım sac canlandırıcı ve parlatıcı yumusatıcı ozellgı var deneyıp yazarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?