Saç Bakım Ürünleri gliss onarıcı saç bakım maskesi kullanan var mı?

eliznil

herşeyimsin...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
429
18
36

arkadaşlar aranızda bu ürünü kullanıp memnun kalan var mı acaba?

sanırım kimse kullanmamış...en iyisi ben alıyım size sonucu yazarım...

ben kullanıyorum ama sadece maskesini şampuan flan kullanmıyrm glissin 1 hafta oldu ama bekleme süresi fazla 15 dk beklemesi gerekiyor sürekli 15 dk bekletemyrm malesef

dün kullandım bende...saçlarım kuru ve sert..ıslakken çok yumuşaktı..kuruyunca yine sert oldu saçlarım...artık yapısından sanırım...düzenli kullanımda nasıl olur bilmem..

ben kullanıyorum gayet yumuşak yapıo saçları ama onarım konusuna gelrsek ben hergn düzleştirici yapıyorum bu saçları onarması biraz zor :))

bn uzun süredir kullanıyorum canım.. kokusu da yumuşatması da harika

ben bu urunun sarı serısının hem sampusnını hem bakım maskesını kulanıorum saclaırmı yumusacık yapıoo memnunumm :KK70:

bu urun sacı gusel yapıoda sızce uzamaya faydası olabılırmı bn kulanıorum ole bısı gormedım ama belkıde bana ole gelıodur ne dersınız :S

bu urun sacı gusel yapıoda sızce uzamaya faydası olabılırmı bn kulanıorum ole bısı gormedım ama belkıde bana ole gelıodur ne dersınız :S

Saçın uzuyorken, uçlarından kırıldığında, koptuğunda sanki hiç uzamıyormuş gibi görünür, halbuki uzuyordur, ama uzuyorken bir yandan da kısalıyor gibidir :) Gliss'in bu maskesi saçını onararak, kırılmaları ve kopmaları önleyerek saçın uzunluğunu korumaya yardımcı olur.

ıslakken çok iyi güzelde neden kuruyunca etkisi gidiyor bende.kolay taranıyo yumuşacık oluyor ama kuryunca pff:kızgın:

ıslakken çok iyi güzelde neden kuruyunca etkisi gidiyor bende.kolay taranıyo yumuşacık oluyor ama kuryunca pff:kızgın:

Tüm seriyi kullanırsan tam etkisi ortaya çıkıyor. Ama tüm seriyi kullansan da kullanmasan da daha etkili olması için kullanımı şöyle olmalıymış bu maskenin: Saçını güzelce şampuanlayıp duruladıktan sonra, 1-2 dk beklettiğin normal saç kremini sür ve beklet, duruladıktan sonra güzelce saçından suyu sık ve bu maskeyi uçlarına masaj yaparak yedir, 5 dk beklet ve durula bayanssulusmile
Schwarzkopf'ın resmi sitesinde okumuştum bunu yanlış hatırlamıyorsam ve ben de aynısını uyguladıktan sonra farkı gördüm :KK66:

Tüm seriyi kullanırsan tam etkisi ortaya çıkıyor. Ama tüm seriyi kullansan da kullanmasan da daha etkili olması için kullanımı şöyle olmalıymış bu maskenin: Saçını güzelce şampuanlayıp duruladıktan sonra, 1-2 dk beklettiğin normal saç kremini sür ve beklet, duruladıktan sonra güzelce saçından suyu sık ve bu maskeyi uçlarına masaj yaparak yedir, 5 dk beklet ve durula bayanssulusmile
Schwarzkopf'ın resmi sitesinde okumuştum bunu yanlış hatırlamıyorsam ve ben de aynısını uyguladıktan sonra farkı gördüm :KK66:

Maskesini şampuanını kullanıyorum spreyide var hatta ama kuruduktan sonra yine sertlik oluyo ıslakken harika ama.aynen o şekilde kullanıyorum 5 dkdan fazla beklettiğimde oluyor

Maskesini şampuanını kullanıyorum spreyide var hatta ama kuruduktan sonra yine sertlik oluyo ıslakken harika ama.aynen o şekilde kullanıyorum 5 dkdan fazla beklettiğimde oluyor

İlginç canım... Senin saçına yaramamış olabilir , belki de sudandır... Benzer bir durum bana Gliss'in bir şampuanında olmuştu, boyalı saçlar için olan kırmızı kapaklı şampuanda, kokusunda kıvamında bir gariplik vardı, meğer tarihi geçmiş, bir alana bir bedavaydı, belki senin aldığın maskede de böyle bir sorun vardır. Daha başka nedenlerini bilemeyeceğim :1no2:

İlginç canım... Senin saçına yaramamış olabilir , belki de sudandır... Benzer bir durum bana Gliss'in bir şampuanında olmuştu, boyalı saçlar için olan kırmızı kapaklı şampuanda, kokusunda kıvamında bir gariplik vardı, meğer tarihi geçmiş, bir alana bir bedavaydı, belki senin aldığın maskede de böyle bir sorun vardır. Daha başka nedenlerini bilemeyeceğim :1no2:

Bir aydır kullanıyorum biraz daha zaman geçsin bakalım.daha parlak ama kuruluğu gitmiyor sanırım tarihine baktm 2011sonbayanssulusmile

ben cok azx bekletıom ya :KK43: faydasını gormem o zmn 15 dk beklıyım barıeyvahedigeldismile

X