Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu urun sacı gusel yapıoda sızce uzamaya faydası olabılırmı bn kulanıorum ole bısı gormedım ama belkıde bana ole gelıodur ne dersınız :S
ıslakken çok iyi güzelde neden kuruyunca etkisi gidiyor bende.kolay taranıyo yumuşacık oluyor ama kuryunca pff
Tüm seriyi kullanırsan tam etkisi ortaya çıkıyor. Ama tüm seriyi kullansan da kullanmasan da daha etkili olması için kullanımı şöyle olmalıymış bu maskenin: Saçını güzelce şampuanlayıp duruladıktan sonra, 1-2 dk beklettiğin normal saç kremini sür ve beklet, duruladıktan sonra güzelce saçından suyu sık ve bu maskeyi uçlarına masaj yaparak yedir, 5 dk beklet ve durula bayanssulusmile
Schwarzkopf'ın resmi sitesinde okumuştum bunu yanlış hatırlamıyorsam ve ben de aynısını uyguladıktan sonra farkı gördüm
Maskesini şampuanını kullanıyorum spreyide var hatta ama kuruduktan sonra yine sertlik oluyo ıslakken harika ama.aynen o şekilde kullanıyorum 5 dkdan fazla beklettiğimde oluyor
İlginç canım... Senin saçına yaramamış olabilir , belki de sudandır... Benzer bir durum bana Gliss'in bir şampuanında olmuştu, boyalı saçlar için olan kırmızı kapaklı şampuanda, kokusunda kıvamında bir gariplik vardı, meğer tarihi geçmiş, bir alana bir bedavaydı, belki senin aldığın maskede de böyle bir sorun vardır. Daha başka nedenlerini bilemeyeceğim :1no2: