Doğal Saç Bakım Kürleri gliserin mucizesi...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
hihoyyytkızlar ben saçlarımı yıkadıktan sonra ıslakken gliserini iyice yediriyorum saçıma... gliserin nemi saçta tuttuğu için inanılmaz yumuşak ve parlak oluyor. yalnız dikkat... sakın kuru saçınıza sürmeyin kuru saça sürülünce saç telinin içindeki nemi çekerek daha fazla kuruluğa neden oluyormuş. gliserin yağ gibi ama değil. saç yağlanmıyor. ilk sürülünce yağlı gibi duruyor ama sürdükten 10 dk falan sonra tamamen gidiyor yağlılık hissi...

hatta benim saçlarım dalgalı. gliserini sürüp kendi halinde kurumaya bırakınca sanki elektriklenmeyi önleyen 7/24 kremleri gibi bir bakım ürünü kullanmışım ya da jölelemişim gibi belirgin duruyor buklelerim. şiddetle tavsiye ederim. :lepi:

bende uyguluyorum =) ama ben elimde dagitip butun saçima yediriyorum saç uçlarima degil hatta bir iki de formul gelistirmeyi dusunuyorum :)))) sonra haberdar ederim sizi

ayy bende bi deniyim insallah ise yarar avonun 10 milyonluk kremini bile aldım ise yaramadı o kadar da ovuyolardı parama acdım sampuanı da alcaktım da vazgectim yani iyiki almamısım
canım krem gibi mi suruyosun ne kadar suruyosun bide nerden aldın eczane falanmı hic almadım bilmiyorum

eğer turuncu olanı diyosan özellikle şampuan+ saç kremi diyolardı

eczaneden aldım 7 lira falandı arkadaşlar...
bu arada avonun turuncu renkli yeni ürünü lotus, sadece elektriklenmeyi ve kabarmayı önlüyor. ben kullanıyorum memnunum. avoncuyum zaten. gliserin saçta nemi hapsederek inanılmaz yumuşak yapıyor saçı ve de kırılmayı önlüyor...

bende burda okuyup aldım gliserin ama pek bi faydasını görmedim ben...yani farkedilir bişey olmadı...boshayallersmile

bu arada aktardan alın,ben aktardan 3 liraya aldım

nasıl bişey bu gliserin? tüpte mi satılıyor, krem kutusu gibi mi, kokuyor mu? bende çok kırılma var, kullanayım gerçekten işe yarıyosa :))

eliizle dağıtırken eliniz yanıyor mu?ben de yanma oldu.üstelik saçımda da hiçbir işe yaramadı.daha çok yoluk yoluk yaptı uçlarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…