Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
korkma canım 50 gr lık benimde yüksek çıkmışdı
ama 100 lük yükleme yapıldı tekrar ve onda normal çıktı değerler
onda da yüksek çıkarsa gebelik şekerin var demek ama ne yapıyorlar ama gebelik şekeri çıkarsa ne yapıyorlar bilmiyorum
şeker yüklemesinde benimde yüksek çıktı diyete başladık eğer diyetlede düşmezse insüline başlarız dedi cuma günü tahlıl yaptırcam inş düşer bebeğime birşey olmasın
benimde yaptırdığım 50'lik yüksek çıkınca 100'lük istedi doktor o da yüksek çıktı. yaklaşık bir aydır diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum. ilk 15 günü şekerim düşmüştü biraz gevşek bırakınca, eşimin biraz yesen ne olacak gibi telkinleriyle onun da tadına bakayım bunun da tadınna bakayım derken ölçümler tekrardan yükseldi. dün kontrolüm vardı doktor şeker ölçümlerimi görünce çok şaşırdı eğer böyle devam ederse insülin iğnesi şart dedi. iğnenin bebeğe bir zararı yokmuş ama manen hamilelik gibi güzel bir duyguyu yaşarken kısıtlamalarla moral bozukluğu oluyor. normalde 28+6'yım bebeğin gelişimi 30+6'ya uyumluymuş yani kandaki şeker bebeğe geçip 15 günde 500 gr aldırmış tontişime her ne kadar hamileyiz canımız bir şeyler çekse de, çevremiz bize aldırış etmeden dondurmaları tatlıları yanımızda yese de biz her keze inat bebişlerin sağlığı için diyete birebir uyalım kızlar.
cevaplarınız için tşkr ederim 50 lik 151 cıkmıştı 100 lük yükleme de normal çıktı kafam biraz olsun rahatladı ama şimdi bebeğim ters duruyomuş doğumum sezeryan olur diyo doktorum işallah sorun cıkmaz bebişlerimizi kucağımıza alırız 20 kasım doğumum kısmet olursa
cevaplarınız için tşkr ederim 50 lik 151 cıkmıştı 100 lük yükleme de normal çıktı kafam biraz olsun rahatladı ama şimdi bebeğim ters duruyomuş doğumum sezeryan olur diyo doktorum işallah sorun cıkmaz bebişlerimizi kucağımıza alırız 20 kasım doğumum kısmet olursa
Şeker yüklemenın ıyı geçtığıne sevındim benım 75lik 262 çıktı bakalım bugun tahlıl yaptırdım onu alacağım zaten sorunun biri biterken diğeri başlıyor kafanı çok takma senin üzüntün ona geçer rabbim yardım etsin diyelim
benimde 50 lık yüklemem yüksek çıktı ve diyete başladım.şekerli gıdalardan uzak duruyorum. çok canım isterse haftada bir kez dondurma yiyorum. bebeğimde etkilenmemiş çok şükür şekerden. iki haftadır bir tokluk kan şekerimi ölçtürüyorum ve herşey şu anda normal gidiyor. napalım bizim kaderimizde böyleymiş demekki hem hamileyiz hem istediğimiz şeyleri yiyemiyoruz.. ama bebişim için herşey değer...