glifor ve insülin

asya_01

.1,62 boy başlangıç 83...güncel 75
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
16.624
42.770
598
35
arkadaşlar merhaba ben 1 yıldır insülin kullanıyorum şeker var bende bebek istediğimiz için insülin kullanıyorum ben yoksa hap la da devam ettirebilirdik ama şimdi yeni bir kadın doğumcuya gittim polikistik over var bende bu insülinle birlikte glifor da kullanmam gerektiğini yumurtaları uyaracağını insülin direncini kıracağını söyledi 2 defa dahiliyeye gittim insülin kullanıyorsun grek yok deyip dinlemeden gönderdiler dün bir tane daha gittim o da ilacı vermesi için neredeyse doktoru ikna ettim yani böyle bir durum yaşıyan var mı hem insülin hem glifor kullanan veya yakınında böyle bir durumu olan sadece sabahları içiyorum zaten bugün başladım

Bende de polikistikover var bu ay drum banada glifor verdi Kullanmaya başladım ama aynı zamanda insülin kullanmıyorum

glifor baya iyi geliyormuş polikistik over olanlara bana da o yüzden verdi dahiliyedeki doktorumdan güç bela ayarlattım inatla yok diyorlar kadın doğumcu mutlaka kullanmalısın diyor dahiliye insülin kullanıyorsun gerek yok diyorr ama ben baya faydasını görüyorum gliforun şöyle görüyorum iştahi gerçekten kesiyor insülin kullandığımda böyle değildi insülin direnci denen şey gerçekten insanı sürekli aç hissettiriyor

Kesinlikle bende faydasını görüyorum eskisi gibi tatlı ihtiyacı hissetmiyorum hatta son 1 haftadır tatlının yüzüne bile bakmıorum ki günde 3-4 paket çikolata yiyen biriydim yada künefe yiyodum şindi cnm çok tatlı çok küçük bi parça meyve yiyorum canan karatay dietine başladım dr kilo vermek çok önemli diyor gerçi öle kilolu biri değilim ama genede hormanların işleyişi değişiyomuş 1-2 kilo versem yeter amh testi yaptırdınız mı hiç ? Benim çok yüksek çıktı değerim çok fazla yumurta oluşuyor ama yumurtalar gelişemediği için kiste çeviriyormuş bu sonuçta polikistikoveri destekliyor dedi dr eylülde aşılama yaptıracağım 1,5 senedir gebelik oluşmadı inşallah bu kez tutar :(

inş canım iyi düşünelim iyi olsun ben amh testi yaptırmadım femera diye bir ilaç verdi dr faydası olmadı 10 mm de kaldı yumurta bu ay başka doktorla başlicam hormon tahlili falan kilo vermem gerek benim 74 kiloyum bir 10 kilo kadar vermem gerekli spor yapıyorum diyet inş çabucak veririm zayıflamanın tedaviye çok etkisi var dr da söyledim çok zor kilo veriyorum diye dedi hem polikistik over hem şeker var kilo vermeni zorlaştırır bunlar glifor yazdı ama ben daha önde 85 kiloydum şu an 74 yine baya verdim ama normal şartlarda yeme içme sporuma göre şu an ideal kiloma inmiş olmam gerekti bu polikistik over çok zorlaştırıyor herşeyi hamile kalması problem zayıflaması problem şifamızı versin rabbim

Back