K kuomars Guru Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 26 2 286 18 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kuomars #1 merhaba arkadaslar glifor 1000 mg adlı ilac hamılelık sürecınde kullanmamız sakıncalı mıdır? kullanan var mı? ya da kullanıpta hamıle kalan?
merhaba arkadaslar glifor 1000 mg adlı ilac hamılelık sürecınde kullanmamız sakıncalı mıdır? kullanan var mı? ya da kullanıpta hamıle kalan?
K kuomars Guru Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 26 2 286 27 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kuomars #2 yardım istıyorum tecrubelılerden.lütfenn
hilaal Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2009 134 1 118 27 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kuomars #3 bende hamılelegımde benzer ılacı kullanmıstım hemen hemen 4.aya kadar kullandım sonra doktorum kestı ınsulun dırencı yuksek oldugu ıcın verıyorlar genelde buda dusugu tetıklıyor kullandım dusuk fılan olmamıstı
bende hamılelegımde benzer ılacı kullanmıstım hemen hemen 4.aya kadar kullandım sonra doktorum kestı ınsulun dırencı yuksek oldugu ıcın verıyorlar genelde buda dusugu tetıklıyor kullandım dusuk fılan olmamıstı
merve_uk Ayyıldızı'M Kayıtlı Üye 8 Mart 2010 1.804 222 173 28 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kuomars #4 glifor glikofen vs hiç bir yan etkisi yok aksine sana faydası var doktoruna güvenebilirsin rahatlıkla iç canım
glifor glikofen vs hiç bir yan etkisi yok aksine sana faydası var doktoruna güvenebilirsin rahatlıkla iç canım
DlnA Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2016 54 30 38 33 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kuomars #5 merve_uk .!.: glifor glikofen vs hiç bir yan etkisi yok aksine sana faydası var doktoruna güvenebilirsin rahatlıkla iç canım Genişletmek için tıkla... 6 aylık hamileyken de içiliyor mu peki siz kullandınız mı
merve_uk .!.: glifor glikofen vs hiç bir yan etkisi yok aksine sana faydası var doktoruna güvenebilirsin rahatlıkla iç canım Genişletmek için tıkla... 6 aylık hamileyken de içiliyor mu peki siz kullandınız mı
Dddml inşallah♡ Kayıtlı Üye 14 Ekim 2016 653 422 18 35 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi kuomars #6 DlnA .!.: 6 aylık hamileyken de içiliyor mu peki siz kullandınız mı Genişletmek için tıkla... merhaba canim ne yaptin ne kadar kullandinnn
DlnA .!.: 6 aylık hamileyken de içiliyor mu peki siz kullandınız mı Genişletmek için tıkla... merhaba canim ne yaptin ne kadar kullandinnn