GLİFOR İLE ZAYIFLAMA ÇABALARIM :/

SUDEF78

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
9
3
merhaba hanımlar,40 ından sonra kocayı boşayıp masa başı bir işte çalışmaya başladım.Hem stresten kurtulmak hem hareketsizlik 65 kg olan ben birde baktım 80 kg yum Glifor denen insilün direnci için verilen ilacı tavsiye etti bir arkadaşım ( bu ilaçla 25 kg vermiş kendisi ) tabi bunu duyan ben tam bir kara cahil gibi hiçbir test yaptırmadan doktora gitmeden bu ilaca 1000 sabah 1000 akşam olmak üzere 2 tablet şeklinde başladım gözüm şuan kilo vermekten başka bir şey görmüyor bu mücizeyi bende yaşamak istiyorum.
Olası zararlarını falan tabi ki araştırdım ve göze aldım.ama burada canlı olarak bu ilacı kullanan deneyimleri olanlar varsa yazabilirler mi?4 gün oldu başlayalı 1 kg verdim.mide yanması ve şişkinlik var ama dayanılmayacak gibi değil güncel olarak bilgi vereceğim

2 çocuk annesi
masa başı memur
kilo:80
boy: 160
Diyet:yapmıyor
spor:yapmıyor
ilaç:Glifor
başlama tarihi:12 nisan 2019
günde 2 kes 1000 mg

Son düzenleme:
Şeker hastasi olmak istiyorsan içebilirsin tabi insulin değerlerin normalken bozmak iyi birsey değil genelde doktor tip 2 diyabetlilere hipotroidilere veriyor o ilacı bende kullandim zayiflatmadi bile aksine korkup bıraktım tip 1 diyabete geçirir beni diye sizdeki cesarete hayran kaldim doğrusu spor yapip karbonhidrati çıkartıp protein ile beslenseniz otomatik kilo verirsiniz ama bizim gibi hastalar kıçınıda yirtsa cok zor ben 2 hafta denedim o ilaçla birlikte diyetisyen protein agirlikli diyet yazdı 210 gr. Vermişim yani 4 günde 1 kilo vericem diyede riske atmam vücudumu bence doktora git belki hormon bozukluğuna göreilac yazar

haklısınız elbette ancak ben vakitsizlik ve birazda ihmalden doktora gitmedim şeker hastalığı başlangıcı olma ihtimalim yüksek yemekten sonra ağırlaşmalar kaşıntılar tatlı düşkünlüğü doymama bu tip belirtiler var bende ve şu bir haftadır bunlar ilaçla beraber azalmaya başladı umarım doğru birşey yapıyorumdur.

Bence doktor kontrolunuzu aksatmayin derim

insülin direnci her şişmanda olmaz insülinin belli başlı görevleri vardır ve kanda gezer açlıkta ise kanda bulunmaz eğer bulunursa vücut yağ yakamaz göz kararır baş döner açlık durumunda ye-iç-ye-iç şeklinde bir kısır döngüye girersiniz sonu ise diyabettir

Merhaba.Devam ediyor musunuz acaba. Kaç kg verdiniz. Sıkıntı yaşıyor musunuz şuanda .

Böbreklerinizi işlevsiz hale getirirsiniz. Ağır ağır intihar etmek doktor tavsiyesi olmadan kullanmak. Umarım devam etmiyorsunuzdur.

Bahsettiğiniz ilaç kilo insülin direncinde kullanılan bir ilaç kilo vermek için neden kullanıyorsunuz ki. Adı üstünde ilaç bir hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Yapmayın sağlıklıysanız sırf kilo vermek için böyle ilaçlar kullanmayın.

Yillarca kullandim. Insülin Direncim var. Insülin direnci olamayanda fayda etmez. Ama tabikide Seker Hastasida etmez, ama mutalaka zararini görürsünüz. Hafif bir ilac degildir.

Merhaba yorumları okurken bazen hayrete düşüyorum. Kimisi doktorun önermesine karşı çıkıyor 10 yılda alınmış diplomayı yok sayıyor. Kimisi birşey olmaz diyor kimisi şeker hastası olmak istiyorsan kullan diyor. Nasılda herşeyi biliyoruz. Okumadan öğrenmeden prof oluyoruz. Öncelikle gliforu kullanmış biriyim. Şeker hastasıda değilim. İnisülin direncinden dolayı doktor yazmıştı. Ayrıca inisülin direnci 100 kadından 80 ninde ne yazıkki mevcut. Çoğu kişi bilmiyor. Çünkü ya yalnızca açlık testi ya da tokluk testi yaptırıyorlar. Gelelim konuya. Yediğimiz hormonlu gıdalar,yanlış beslenme, aile geçmişi, geçirilen hastalıklar, kullanılan ilaçlar vs bu direnci bozuyor. Glifor bunu dengelemeye yarayan bir ilaç. Yağ yakıcı bir özelliği olmamakla birlikte, bedendeki yağları enerjiye çevirme konusunda inatçılık yapan metabolizmada şeker indeksini dengeleyerek yağların enerjiye dönmesini ve kilo vermeyi sağlıyor. Kesinlikle doktor tavsiyesi ile kullan derim. Çünkü çok farklı mg larda tedavi şekli var. Ayrıca ilaca 1 hafta yarım başlayıp sonra tama geçerek tüketmeli, içmeyi bırakırkende son hafta yarıma düşürerek bırakmalısın. O zaman metabolizma şoka uğramıyor ve eksik kalan ilacın yerine kendini devreye sokuyor. Ben bu süreci son 2 ay 1 ay boyunca günde teke diğer bir ayda günde yarıma düşürerek geçirdim. 1 senedir inisülinle ilgili veya kilo vermekle ilgili hiç bir sıkımtım yok. Tabiki zamanla yukarıda saydığım nedenlerden dolayı 3-5 seneye tekrar inisülin direnci bozulacak. Ne yazıkki kışın çilek çıkmaya devam ettiği müddetçe bu devam edecek. Bu yüzden bizim nesil eksik kalan ihtiyaçlarını doktor kontrolünde takviye gıda ve ilaçlarla gidermek zorunda. Lütfen oturduğunuz yerden atmayın. Varsa tecrübeniz paylaşın hepimize ve konuyu açan arkadaşımıza desteğiniz olsun.

En nihayetinde bir ilaçtır. Doktor reçete ederse kullanılır. Kilo vermeyi sağlamaz. Özellikle yıllarca bu ilacı kullanan anneme rektum kanseri teşhisi konduktan sonra öfkem bu ilacı kilo vereyim diye kafasına göre kullananlara daha fazla arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…