- 12 Ağustos 2008
- 9
- 3
merhaba hanımlar,40 ından sonra kocayı boşayıp masa başı bir işte çalışmaya başladım.Hem stresten kurtulmak hem hareketsizlik 65 kg olan ben birde baktım 80 kg yum Glifor denen insilün direnci için verilen ilacı tavsiye etti bir arkadaşım ( bu ilaçla 25 kg vermiş kendisi ) tabi bunu duyan ben tam bir kara cahil gibi hiçbir test yaptırmadan doktora gitmeden bu ilaca 1000 sabah 1000 akşam olmak üzere 2 tablet şeklinde başladım gözüm şuan kilo vermekten başka bir şey görmüyor bu mücizeyi bende yaşamak istiyorum.
Olası zararlarını falan tabi ki araştırdım ve göze aldım.ama burada canlı olarak bu ilacı kullanan deneyimleri olanlar varsa yazabilirler mi?4 gün oldu başlayalı 1 kg verdim.mide yanması ve şişkinlik var ama dayanılmayacak gibi değil güncel olarak bilgi vereceğim
2 çocuk annesi
masa başı memur
kilo:80
boy: 160
Diyet:yapmıyor
spor:yapmıyor
ilaç:Glifor
başlama tarihi:12 nisan 2019
günde 2 kes 1000 mg
Olası zararlarını falan tabi ki araştırdım ve göze aldım.ama burada canlı olarak bu ilacı kullanan deneyimleri olanlar varsa yazabilirler mi?4 gün oldu başlayalı 1 kg verdim.mide yanması ve şişkinlik var ama dayanılmayacak gibi değil güncel olarak bilgi vereceğim
2 çocuk annesi
masa başı memur
kilo:80
boy: 160
Diyet:yapmıyor
spor:yapmıyor
ilaç:Glifor
başlama tarihi:12 nisan 2019
günde 2 kes 1000 mg
Son düzenleme: